reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Tak, wiem. Po prostu tak ciężko patrzeć jak ona się męczyła. Pewnie uśmiechnie się dzisiaj do mnie jak wrócę z pracy i wszystko będzie OK. Ale narazie mi ciężko. Dzięki za pocieszanie :)

reklama
No u nas juz troche lepiej znaczy sie Maja wraca do zdrowia juz jest na koncowce chorobska zaczela juz pokazywac swoj charakterek:))) jeszcze troszke pokasluje i leci jej z noska przy raczkowaniu :)) A Maks Nadal ma katar chyba gdzies w zatokach mu siedzi bo slabo mu schodzi i niechce juz smarkac bo go boli nosek :)))
W sobote jedziemy do babci (teraz jest u nas) tam sie kurowac, no i maz jedzie na 3 dni w delegacji a niechce mi sie samej siedziec. Wogole to niechce jeszcze Maksa posylac do przedszkola nie doleczonego. A on juz tak bardzo chce isc do swoich kolegow:)))

Woloszki - ja niedawno zaczęłam dawać Karolince czosnek w tabletkach, jak miała katar. Muszę powiedzieć, że działa super. Nawet jak już miała taki zielonkawy katar, to jej szybko przeszło, a zazwyczaj kończyło się na ogólnym rozchorowaniu i antybiotykach. Teraz daję jej profilaktycznie, bo nie chcę, żeby znowu coś z przedszkola przyniosła.

A viki juz 4-ty tydzien chora :-(
Po dwoch tyg przeszedl jej katar, potem byly ze 3 dni przerwy i znowu od poczatku. Dzis w nocy strasznie kaslala. Kurde, juz nie wiem co z nia robic.
Lekarz na nas patzry jak na wyrodnych rodzicow... Az nie chce mi sie do niego znowu isc :-(
A my wszyscy chorujemy na zmiane i ciagle ktos zaraza biedne malenstwo :wściekła/y:

Priscilla Zuzia ma racje,moze sprobujcie pod tym katem zbadac mala.???Wiem ze nawracajace infekcje gornych drog oddechowych sa jednym z pierwszych objawow alergii pokarmowej.I nie koniecznie to wy ja zararzacie.
Woloszki Duzo zdrowkka!!A co do czochu to u nas rzadzi i naprawde jesli juz dopada chorobsko to po jednym dniu ucieka pedem od smrodku czosnku ;-)To naturalny antybiotyk!!!

Priscilla - alergia może być na roztocza, kurz, pierze, różne materiały, (np. pościel z flaneli) i na wiele, wiele innych rzeczy. A katar alergiczny łatwo przechodzi w zwykły.

reklama
Nam lekarka nie kazala dawac.
Pamietam przy Maksiu jak bylam u dentysty spytalam sie czy mu podawac, on mial taka mapke z ujeciami wody, sprawdzil gdzie mieszkamy i jakie w wodzie jest stezenie tego pierwiastka.

Do góry