Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mask dostal nad ranem goraczki 38,5 nic go nie bolalo teraz wieczorkiem 39,3 wiec darek pojechal na pogotowie, tam niedosc ze duzo dzieci to czesc chora na gardla tak jak Maks a czesc na zapalenie oskrzeli i płuc :-

Teraz też jakiś niewyraźny, rano wykasłał sporo wydzieliny - musiała spłynąć z nosa i kaszki też nie za bardzo chciał. A u nas jeszcze jest mega problem z podawaniem leków. Olo nie chce pić syropów żadnych, czyli jak mu się kaszel przytrafi to osobiście sie potne na drobne kawałki, bo nie bedę w stanie go namówić do wypicia czegokolwiek.
:-
Na szczęście są takie tabletki , które można z jedzeniem podawać, bo już raz ganiałam Olka z miarka Cecloru i nic z tego nie wyszło. Skończyło się na Isoprinosine, jak zawsze i moze i dobrze, bo jeszcze antybiotyku nie dawałam. Ogólnie wciąż leczę Olka jak tylko mogę homeopatią i sposobami domowymi - tylko gorączkę zbijamy nurofenem a jak jest powyżej 39st to dajemy pół czpka pyralginy.Poza tym Olo doskonale rozpozna lek w napoju. Ja nie wiem jak to będzie jak trzeba będzie antybiotyk podać.
ale tak na serio to i my mamy problem z podawaniem leków, wiec niestety uzywamy siły, tzn podaje syropki ze strzykawki.