reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Idzia zdrówka - swoje odchorowaliście już na zapas - przez najbliższe 5 lat wam NIE WOLNO!!! No i że też wszyscy na raz! Współczucia!

reklama
wiecie jaki to byl problem obsluzyc malutka ? nikomu nic sie nie chcialo a ta pomimo goraczki byla plna wigoru ... dobrze ze chociaz michal byl juz na dobrej drodze i nawet wyslalismy go ze smieciami i po zakupy do sklepu ... jakis swiezy chlebek i maselko bylo nam potrzebne ...
no i musze przyznac ze dzieci naogladaly sie telewizji za wszystkie czasy ...

Idzia wspolczucia, wiem jak to jest jak sie ma 'trojke" dzieci chorych :-):-):-):-)
Ale my jeszcze nie bylismy w sytuacji zeby wszyscy naraz chorowali, wiec Cie podziwiam.NO i zycze zdrowka.
A mi Maja kicha od samego rana, dalam jej wit C i zobaczymy czy cos sie wykluje czy nie.I teraz mam problem bo nie wiem czy jechac dzis z nia na basen, czy sobie darowac. :baffled:

Idziu Kochana wytrzymała z Ciebie kobietka:tak: zdrowka wszystkim zyczymy
U nas na szczescie jest oki, dzisiaj Antek spał z nami i juz sie nie powtórzyło duszenie wiec to na pewno tylko slinka była.

maarta dobrze ze juz spokoj
woloszki z samym kichaniem to bym pewnie poszla na basen - ale ty sama najlepiej wiesz w co moze sie takie kichanko rozwinac u Mai ...

NO i nie poszlismy na basen, dobrze gowniare wyczulam. Dzis juz lekko pokasluje. I rano powiedziala ze uszko ja boli ale ile w tym prawdy to nie wiem. Na 21 mam wuzyte u lekarza, jutro mamy jechac po Maksa dlatego dzis tak pozno mam wizyte :-(
Jak sie nie odezwe wieczorem to bede dopiero w poniedzialek.

woloszki nie ma to jak znajomosc wlasnego dziecka ... jak moj michal ma byc chory to ja zazwyczaj dzien wczesniej juz wiem ...
a uszko to powazna sprawa ... wiem bo michal przez kilka lat mial co chwila zap. ucha az mu sie blizny porobily ...

Idzia ja wiem jak jest z uchem bo Maks mi chorowal. Teraz co jakis czas musimy chodzic na badanie sluchu na wszelki wypadek, wlasnie jak wroci to musze go zapisac na badanie :baffled:
Oczywiscie teraz Maje nic nie boli, na wizycie w uchu nic nie bedzie widac bo pewnie znow bedzie miala pelne woskowiny :-D:-D:-DZe tez ona ma taka przypadlosc. :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::no::no::no::no:

reklama
Udalo sie zobaczyc uszy i sa zdrowe. Osluchowo wszystko ok i gardlo czyste.
Oczywiscie ida 5 pelna para i z tego oslabienie organizmu i katarek sie przyplatal.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry