reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie naszych maluszków

No właśnie, też jestem ciekawa, bo u mnie kolejna koszmarna noc. Pobódka o 1 i do 3 harce :/ potem od 7 już nie spała :/ dopiero teraz zasnęła, w wózku, bo łóżeczko w dupkę szczypie, nie uleży, tylko wspina się po szczebelkach, ehhhh.... koszmar

reklama
No właśnie, też jestem ciekawa, bo u mnie kolejna koszmarna noc. Pobódka o 1 i do 3 harce :/ potem od 7 już nie spała :/ dopiero teraz zasnęła, w wózku, bo łóżeczko w dupkę szczypie, nie uleży, tylko wspina się po szczebelkach, ehhhh.... koszmar
Iza współczuję,u nas dokładnie to samo,najgorzej do pracy wstac rano po takich harcach :/.

u nas tez weszło w życie lekkie ubieranie, krótkie body i spodenki bez stópek bo mały śpi odkryty...

no i mamy trzydniówkę, ale już mamy wysypkę wiec najgorsze za nami-choć przeraziło mnie 39.5st.

No i zalapalismy kolejny katarek,rodzice na urlopie,a dziecko chore :(.Maly ma problemy ze spaniem,nie chce jesc,tylko placz i placz :(.Mysle,ze ma to zwiazek z kolejnymi zabkami,mamy juz dwa i kolejne dwa widoczne.Mam nadzieje,ze maly szybko wyzdorowieje i jakos aktywnie spedzimy ten wolny czas.

moja Wiki sie troszke zaziebila :-(ma katarek i kaszelek w sumie kaszelek to czasem tylko leciutki bardziej katar ja meczy cieknie z noska jak z kranu chyba jakis wirus jest czy cos bo najpierw moj tata chory potem Wiki mój M i dzisiaj mnie juz cos w gardle drapie wrrrr :wściekła/y:ale z Wiki obeszlo sie bez antybiotyku ma syropek wit C krople do noska ale jak mam jej dac lekarstwa to jest niezly wyczyn odpycha raczkami i kiwa glowa ze nie .musze sie niezle nameczyc zeby jej dac najgorzej syrop

reklama
Do góry