jaimis
Fanka BB :)
Gwiazdeczka to się troszkę bigosu narobiło ja też nie potrafię nic powiedzieć na ten temat, poczytaj na necie opinie i o lekarzu który ciebie leczy, no mam nadzieję że wszytsko pójdzie jak trzeba i twój trud zostanie nagrodzony. Ja mówię mój synek to prezent od losu oby dla Ciebie los był łaskawy. 

dopiero powoli jej mija ehhh
i oczywiscie doszukuje sie wszelkich objawow ale poza twardniejacymi piersiami i lekkimi bolami w podbrzuszu (jak na @) i nudnosciami to nic mi nie dolega. nie licze zbytnio na to ze tak poprostu sie trafi za pierwszym podejsciem ale jaka by byla mila noworoczna niespodzianka hihihi wczoraj mezasty kupil mi test ciazowy taki elektroniczny co to niby podaje czas ciazy ale cosik sie porobilo...pokazalo klepsydre ze test pracuje poczym caly wyswietlacz zgasl
i nic nie wiem nadal heheh jak mezasty znajdzie jakis sklep z testami otwarty to kupi po drodze z pracy i se sikne rano zobaczymy co wyjdzie
nadal mysle o was cieplo i trzymam kciukaski za wszystkie starajace sie i wiem ze bedzie dobrze
a teraz wysiedziec nie moge zeby drugiego nie zrobic heheh. jakas tam nadzieja jest jednak i baaardzo bym sobie zyczyla. jednak nie wierze zeby ot tak sie udalo :-( nie wiem czy sikac na drugi test teraz czy poczekac do sylwestra ehh
w razie jak by sie nie trafila @ drugiego stycznia sikne se dla relaxu, a co :-)