reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zespół policystycznych jajników

zobaczymy co bedzie byla bym niezle zaskoczona jak by tak ot sie udalo haha ale fluidkow sie nalapalam :-D nadal poczucie jak na @ ehh swierzbia mnie lapki co by siknac kolejnego testa ale wytrzymam :tak: a gdzie reszta dziweczyn?? haloooo watek zapadl w sen zimowy ;-):-D

reklama
Witam.
Gwiazdeczka- ja mialam laparoskopie podczas ktorej usunieto mi zlogi pecherzykow z jajnikow.
Od tamtej pory sama owuluje :-) a minaelo juz 13msc :-) przed zabiegiem mialam owulacje tylko po lekach.

a ja tak sobie poczytuje tu rozne watki ja nawet nie wiem jaki stopien endometriozy mam, wiem ze mam pelno zrostow po 2 operacjach nikt mi nie proponowal usowania za to jak karetka mnie do szpitala zabrala i okazalo sie ze jest torbiel ponad 5cm srednicy to od razu chcieli mnie na laparoskopie zatrzymac. ja pojac nie moge po co jesli torbiele mam czesto i tylko jeden (10 lat temu) sie nie wchlonal i pekl. pozostale ida sobie precz same bez lekow....troche mi zle z ta mysla ze jestem tu w uk tak troszke sama sobie pozostawiona, ginekologa nie uswiadczysz chyba ze grzybem i plesnia zarosne w intymnym miejscu:szok: po porodzie jak poszlam do lekarza po tabletki antykoncepcyjne to chcial mi dac microgynon.....dwuskladnikowy a kobitka karmiaca (o)(o) nie powinna takich brac jak mu powiedzialam to w ksiazce szukal bo nie wierzyl mi:wściekła/y:ehh dam rade jakos tutaj chyba licze po cichu ze uda sie bez latania po tutejszych lekarzach bo szlag mnie trafi albo nerwicy dostane;-):sorry2:

Dzieki za mile slowa, ktore dawaja mi duzo nadziei. Lilu a ile mialas tych pecholkow do usuniecia? kurcze ja mam okolo 20:baffled: juz mi chcieli caly jajnik usowac..jakos im wyperswadowalam, ze moze jeszcze same jakos sie wchlona - maja czas do konca stycznia!

witam w NOWYM ROKU :-)
Gwiazdeczko trzymam kciuki &&& żeby pęcherzyki zniknęły wraz z @ ale może pomyśl o tabletkach anty (no chyba że już bierzesz) bo wiem że pomagają, sama lata temu miałam duuużą bo prawie 10 cm torbiel i choć w zasadzie kwalifikowała się do natychmiastowej operacji to najpierw dostałam właśnie anty no i się udało-zniknęła

witam wlasnie dostalam @ ehh no nic kolejny cykl kolejne staranka :-D nowy rok to nowe nadzieje :tak::-) zycze wszystkim starajacym sie samych pozytywnych wiadomosci w tym roku:tak::-D ja wlasnie szukam suwaczka co by sobie cykle obserwowac i sie zastanawiam jesli miesiaczki mam pomiedzy dwadziescia pare a trzydziesci dni to jak ja mam suwaczek ustawic:eek::confused2: pi razy oko srednia wyjdzie 27 to tak ustawie bo mysle juz nad tym od godziny chyba :sorry:

edit: gwiazdeczka podebralam suwaczek z tej samej str co ty masz :) wydaje mi sie najbardziej obrazowy ;]

Ostatnia edycja:
azorku w takim razie możecie realizować z mężem wasz plan ;-) najważniejsze to pozytywne nastawienie a widzę że u ciebie jest świetne &&&
co do tego suwaczka to skoro masz takie cykle to nie wierz mu za bardzo ale przynajmniej będziesz miała jakiś punkt odniesienia

reklama
ostatnio nawet jak by sie ustabilizowaly te cykle i wychodzi 26-27 dni wiec ryzyk fizyk ;-) to ma byc tak orientacyjnie wiec dam rade ;-):-)najwyzej czesciej bede testy zasikiwac heheh:tak: juz zamawiam z ebaya 50 owulacyjnych+50 ciazowych tych o wiekszej czolosci chyba od 10mlu

Do góry