Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeżeli chcesz dobrego lekarza z Katowic, to polecam doktora Wieczorka. Miałam pco i własnie on mnie wyleczył. Jest bardzo miły i wszystko dokładnie wyjaśnia bez uzywania medycznego żargonu. Mozna pytac 5 razy o jedno i to samo.
Wizyta jest niestety doś droga, ostatnio 80 zł, ale dawno nie byłam. Przyjmuje w poniedziałki i czwartki na Kościuszki 24 - za Placem Mirki po lewej stronie (stojąc plecami do centrum). Trzeba sie najpierw zapisac - tel. 25-70-369. Polecam!
KA Milka ja leczę się u dr Ślęczka Magda77_77 ale numer Ślęczka też przyjmuje na Kościuszki 24. Naprawdę KA Milka polecam pełny zakres informacji.
Magda77_77 z PCO nie można się wyleczyć taki nasz urok - ja też byłam w ciąży więc nadal mam nadzieję, że należę do grupy kobiet, które pomimo PCO mogą zafasolkować. Ale ten świat mały :
Dziewczyny ja tez mam POc io mam slaczna 6 letnia coreczke.Byla to wpadka i chyba dobrze.Teraz nam sie jakos nie udaje..Mysle ze trzeba znowu nie myslec tylko isc na zywiol :laugh: :laugh:
Magdalenkakol a gdzie Ty się podziewałam. Masz w 100% racje nalezy się wyluzować ja jestem chyba na dobrej drodze, bo z tego dania na luz zapomniałam zrobić w tym cyklu hormony drugiej fazy
Maniolek dzięki za info niedługo musze się gdzos wybrać do gina ale najpierw zrobię sobie
cały zestaw badan oczywiscie prywatnie bo jak mam chodzic prosić się i czas tracić
to dziękuję bardzo.
p.s. chyba faktycznie u Ciebie pełen luzik ;D ;D ja tez tak chcę