reklama
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Jaki powod "rozchwianej gospodarki hormonalnej" ??
tablatek nie biore 7 lat już, a do pół roku temu było wszystko OK
Dzięki za radę
tablatek nie biore 7 lat już, a do pół roku temu było wszystko OK
Dzięki za radę
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
witam imienniczko. ja tez przez cały czas miałam b.regularne cykle.od około roku zrobiło mi się to samo totalny haos.dwa miesiące 32 dniowe c.potem 35 potem 39 i tak wkoło .mialam problem z zajściem w ciąze ale nie wynikający z rozchwianej gospodarki hormon.tylko po prostu nie byłam w stanie przewidzieć kiedy jest owu .idz do lekarza on ci napewno pomoże i po wie na co zwrócic uwagę .życzę powodzenia w staraniach i ślicznej zdrowej dzidzi 
tuśka21
Fanka BB :)
Agnieszka18 pisze:Jaki powod "rozchwianej gospodarki hormonalnej" ??
Dzięki za radę
ja ci tylko podopwiadam i radze - nie w zlej wierze
Dzięki dziewczyny za odp. na moja wiadomość, o tym że mam PCOS wiem stosunkowo niedługo, bo ponad tydzień, a dzięki Wam wiem dziś o chorobie więcej niż ostatnio. Po świętach ide na konsultacje do lekarza, ostatnio przepisał mi Primolut-Nor. Mam się pojawić jak dostane okres, odczekać tydzień. O chorobie dowiedziałam sie kiedy zrezygnowałam z antykoncepcji, zaniepokoiło mnie że krwawienie nie mija
Lekarz najpierw twierdził, że mam nieodpowiednie tabl. i powinnam przejść z jednofazowych na dwufazowe. Ta sprawa jest zagmatwana, więc przepraszam jeśli pisze nieskładnie
ciekawe co powie, co zaleci dalej, jakie leczenie. Hm na razie to jestem prawde mówiąc troche podłamana ta całą sprawą, jestem na etapie trawienia tej wiadomości. Wiem, że wiele z Was żyje z tym samym problemem. Niezmiernie się ciesze, że jesteście! pozdrawiam pa
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Dzięki za zainteresowanie i za każdą podpowiedz, bo w sytuacji starań może to się okazać niemałą przeszkodą
Elżbietka
mother of two sons&angel
a propos długich cykli... ja mam dzisiaj 80 dzień cyklu :
:
, lekarze mówią czekac i nie wywoływac. ale na co czekac????
monika3
Mama Amelki i Filipka
Elżbietka pisze:a propos długich cykli... ja mam dzisiaj 80 dzień cyklu ::
, lekarze mówią czekac i nie wywoływac. ale na co czekac????
Elżbietko...a ja miałam nadzieję że przynajmniej do Ciebie zawitała szanowna @ :
Ja mam dzisiaj 37dc...jak dla mnie to cykl gigant...hihi...jak byłam u gina to też powiedziała żeby czekać bo trochę "powalczyli" w moich jajnikach :
Elżbietka
mother of two sons&angel
moniko, a moze piersi bola na powiekszenie sie rodziny??
reklama
monika3
Mama Amelki i Filipka
Elżbietka pisze:moniko, a moze piersi bola na powiekszenie sie rodziny??
Elżbietko... szczerze watpię...w środę byłam na kontroli po zabiegu i moja gin nie badała mnie bo stwierdziła że za wcześnie tylko zrobiła mi usg takie wewnętrzne czy jak się to nazywa :
No i nie poinformowała mnie o jakimś małym lokatorku....