reklama

zespół policystycznych jajników

amalfi- a ty do niego chodziłaś prywatnie wtedy ? ta dziewczyna to była jego prywatna pacjentka i zrobił wszystko żeby była zadowolona. Ja się staram 3 lata i 3 miesiące już, chociaż po laparo wyszło ze nie tylko pcos w moim przypadku było przeszkodą w zaciążeniu.
Zobaczymy co będzie teraz, Tylnicki dał mi 6 miesięcy na zajście w ciążę a jak się nie uda to ivf ale ja jestem dobrej myśli i teraz musi się udać :)
Prywatnie do niego chodzilam

reklama
a masz takie zalecenia? U mnie prolaktyna lekko podwyższona, więc biorę jedną na wieczór do zafasolkowania ;-) u mnie była senność.. dobrze, że brałam wieczorem, bo inaczej byłabym przez pierwszy tydzień do niczego!!

a masz takie zalecenia? U mnie prolaktyna lekko podwyższona, więc biorę jedną na wieczór do zafasolkowania ;-) u mnie była senność.. dobrze, że brałam wieczorem, bo inaczej byłabym przez pierwszy tydzień do niczego!!

tak :) przez tydzien mam brac po pol na noc, a pozniej juz pol wieczorem i pol rano, chyba ze zle bede znosic dawke poranna, to cala tabletke mam polykac wieczorem :-) U mnie sytuacja wyglada tak, ze jeszcze sie nie staramy, wiec nie wiem ile potrwa cala kuracja, na pewno minimum 2 miesiace, ale sadze, ze pewnie i dluzej

reklama
witam :) ja również mam PCOS i od roku staram sie o dzidzi ... Oczywiście brałam bromo ale nic mi to nie dało teraz\ biorę metformine od sierpnia i generalnie mam okres - cud ...czasami owulacyjny czasami nie ...schudłam 9 kg ....może jestem na dobrej drodze ....któraś z Was brała metforminę....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry