reklama

Zrzucamy kilogramy

Nie wiem czy nie zrobić przerwy między niedzielą i poniedzialkiem???może lepiej wtorek-czwartek(ew.piątek) i niedziela???
Ale ja już dziś się zlamałam....zjadlam twixa.....mąż mi kupił.Chciałam kupić chrom,ale nie można jak się karmi.

reklama
agamamaani wiesz nie jestem pewna czy po cesarce (i to tak wczesnie) można ćwiczyć 6tkę Weidera.
Jakiedyś robiłem te ćwiczenia i były one dla mnie cięzkie do wykonania jednak wytrwałam do końca a i efekt był widoczny mimo, że mam fałdkę n brzusiu od urodzenia :-) ( swojego oczywiście) :-D .

hej dziewczyny dawno mnie nie bylo bo od kiedy mala ma kolki to nie mam na nic czasu ciagle musza ja nosci na raczkach bo to jej pomaga i jak klade do lozeczka to sie budi i placze ale juz ja tak nie boli brzuszek bo zaczela spokojnie spac podaje jej plantex i herbatke rumiankowa hipp pomaga:]
Ja po ciazy waze mniej niz przed ciaza przed ciaza wazylam 58 a teraz 51 :tak: bardzo ladnie schudlam kolezanki mi zazdroszcza i mowia ze tez musza zajsc w ciaze hehe mnie jeszcze boli krocze zle zotalam zszyta i teraz cierpie:[jeden szew wypadl pare dni poporodzie i sie do konca nie zagoilo :wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry