ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Super ze jedziesz na usg bo w szpitalu w cavan to raczej  sie nie dowiesz co nosisz pod serduszkiem a zreszta nie ma to jak polski lekarza .Ja dla malego mam prawie wszystko , brakuje mi tylko lozeczka i poscieli i takich drobnych duperelkow co mozna kupic w kazdej aptece ...w Eneskilen  w tym duzym skelpie na przeciwko Argosa jest teraz promocja na ten wozek daja 15 % upustu przy cenie wozka to duzo , gondola z spacerowka kosztuje 339 funtow .Wozek jest przez mnie sprawdzony to dobra firma i moge go z lekkim sercem polecic .. jest przedewszystkim bardzo lekki i fajnie sie sklada  , gondolka ma funkcje kolyski , spacerowka sklada sie w formie parasolki wiec odpada kupowanie kolejnego cuda  za jakis czas ogolnie jest to dobry wozeczek.Cenowo jest o wiele tanszy niz w Polsce.A tu zalaczam fotke.Zobacz załącznik 61229

ale po swietach sie wezme ostro za zakupy juz najwyzszy czas moze mi to humor poprawi........a ty jak Swieta spedzasz?
ale po swietach sie wezme ostro za zakupy juz najwyzszy czas moze mi to humor poprawi........a ty jak Swieta spedzasz?

to troche przeginka i to bez poscieli i materaca.a w internecie wszystko z anglii niestety............
to troche przeginka i to bez poscieli i materaca.a w internecie wszystko z anglii niestety............