reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Josie współczuję. Ją tylko siniaki na nogach mam.

Iwon no może rano to za dużo powiedziane ale jeśli położyłam się po północy i potem 4-5 pobudek zaliczyłam to czuję się o tej 7 jakby to środek nocy był. Tym bardziej że Szymek zwykle budzi się ok. 8:30.

Upał od rana. Dobrze że obiad mam z wczoraj bo stanie przy garach w ten gorąco to byłaby męka.

reklama
Josie - ale super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

U nas Monika chora, dziś w nocy miała 40,2 gorączki przy czym nie ma żadnych innych objawów! Tzn ma luźniejsze kupsztale ale to nie biegunka tylko od gorączki..... Mam nadzieję, że to trzydniówka! i że jutro już będzie ok, bo gorączkuje od wtorku!

Poza tym zaczynam tygodniowy urlop więc pewnie częściej tu będę zaglądać :

Ostatnia edycja:
josie - GRATULACJE!!!! zdolna bestię masz w domku!!!!

A my dzisiaj byliśmy w Belfaście w W5 - W5 - Interactive Discovery Centre - Belfast Northern Ireland - dzieciaki zadowolone, nie chciały wychodzić stamtąd. Tylko troszkę daleko od nas, ale - daliśmy radę - za tydzień będziemy mieli gorszą przeprawę.

Iwon - to tez jest takie jakby muzeum i tez zrobione z myślą o dzieciach w różnym wieku.

Kuba oczywiście się moczył - on uwielbia się chlapać w wodzie. Dziś miał pole do popisu, a tam, że spodnie i body mokre, grunt, że zabawa dobra była.

witam wieczorowo :-)
próbuję napisać już drugi raz bo mnie wywaliło z neta :wściekła/y:
wczorajszy wieczór cudowny :tak:
Iwon to nasza trzecia rocznica :sorry2:
Rysica trzydniówka to duży stres ale szybko mija więc &&&
Josie współczuję lima i gratuluję nowych umiejętności :tak:
ja dzisiejszy ukrop spędziłam z klimą w pracy więc było ok a Misia z tatusiem wpadła się do mnie ochłodzić :-D przez te upały różnie śpi bo czasem wieczorem nie ma mowy o spaniu ale budzi się w środku nocy ale dajemy radę
a urlop już tuż tuż :happy:

Rysica bankowo trzydniowka

Katrina fajny wypad. Kuba tez korzystal z atrakcji?

Siedze w otwartym oknie ze zgaszonym swiatlem zeby owadow nie wpuscic. Zapalilam swieczke ale zbyt bardzo mnie grzala :-)

Byłam u koleżanki z placu zabaw na ścięciu i farbowaniu. Poplotkowalysmy - masmy córki w tym samym wieku :)

Poza tym kupilam materiał na sukienkę, zawiozlam do krawcowej a teraz leże i poce się - jest 23 a temperatura w okolicy 28 stopni. Młoda SPI w samym pampku

No i witam wieczorową porą, tak jak zapowiadałam, to mój czas ;-)

Dzisiaj znowu dzień intensywny, w dodatku J. marudny bo chyba zęby idą - pcha łapki do buzi, płacze... ale sprawdzałam i nic tam kurcze nie czuję na dziąsłach...

Aylin ja sobie szukam wytłumacznia z tymi ogórkami, bom leniwa po prostu :sorry2:

Rysica
jak Monia?

Kasia.natka trzecia? Ale słodko :happy: Ile się znacie?

reklama
I muszę pochwalić mojego dziecia, bo mimo że bywa niesforny i strasznie lubi chodzić, to jednak jak go wypuszczę z wózka, to albo idzie ze mną grzecznie za rączkę abo sam, ale obok wózka :) Czasem tylko jak się zagapi na jakieś zwierzę, to mu się kierunki mylą i zawraca, ale generalnie jest grzeczny. I strasznie dużo się śmieje do ludzi i ich zaczepia, a oni nie pozostają obojętni na ten dziecięcy urok-dzisiaj podczas spaceru trze razy usłyszałam, że taki fajny chłopczyk i ładnie się uśmiecha. Miłe :sorry2: Zwłaszcza jeśli się wie, jaki jest na codzień :-p Aaaa i Julek bardzo fascynuje się liśćmi i kwiatami, jak siedzi w wózku, to podczas spaceru muszę obowiązkowo przybliżać się do wszelkich gałęzi, aby mógł je pogłaskać :wink:

Aylin fooootę poprosimy :))

Ostatnia edycja:
Do góry