Alijenka i ja również nie płacę. Fajnie z tą nauką pływania, my jedynie nad jeziorkiem pare razy byliśmy bo na basen za daleko dojeżdżać
Aga ale ta koleżanka Cię załatwiła
pogadaj z nią i powiedz, że inaczej się umawiałyście.
Andzia, Aylin wiem, że Oliwia chce mieć już teraz operacje ale jednak się boję, że uszkodzą jej receptory i twarz przestanie rosnąć... choć z drugiej strony prawie codziennie robią takie zabiegi dzieciom w Olci wieku i jest ok, więc ciągle myślę co zrobić
Andzia mam nadzieję, ze jednak mały przekona się do żłobka
Muńka gratki dla kuzyna:-)
Niespodzianka oby nietolerancja na gluten szybko przeszła
W końcu mam chwilkę dla siebie. Szwagierka poszła do teściowej swojej, Damian śpi a Oliwia bawi się na podwórku
A i zadowolona jest z pierwszego dnia nauki, całą drogę do domu nawijała co robili
Aga ale ta koleżanka Cię załatwiła
pogadaj z nią i powiedz, że inaczej się umawiałyście. Andzia, Aylin wiem, że Oliwia chce mieć już teraz operacje ale jednak się boję, że uszkodzą jej receptory i twarz przestanie rosnąć... choć z drugiej strony prawie codziennie robią takie zabiegi dzieciom w Olci wieku i jest ok, więc ciągle myślę co zrobić

Andzia mam nadzieję, ze jednak mały przekona się do żłobka
Muńka gratki dla kuzyna:-)
Niespodzianka oby nietolerancja na gluten szybko przeszła
W końcu mam chwilkę dla siebie. Szwagierka poszła do teściowej swojej, Damian śpi a Oliwia bawi się na podwórku
A i zadowolona jest z pierwszego dnia nauki, całą drogę do domu nawijała co robili

:-)
:-):-)

Ale i tak ci współczuję. Ja miałam to samo z przedszkolem Szymona, po miesiącu dopiero sie przyzwyczaił, więc wiem co czujesz:-(

ale cudownie!!!!! hihi trzymalam kciuki za laseczke