reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hatszept kupowałam książki i daszek do wózka na amazon.co.uk i no problem. Nie chciałam wpisywać nr karty i dało się inaczej. A super saver delivery ma zwykle sam amazon lub blisko powiązani sprzedawcy. Trzeba przeliczyć, co się opłaca - taniej za towar ale plus przesyłka czy trochę drożej za towar ale no pp.
No i nie wszyscy sprzedawcy w ogóle wysyłają do Polski. Ale to wychodzi przy zestawieniu zakupów.

Mlodak doczytalam i normalnie zaimponowalas mi:-) tak trzymaj:-):-):-)

reklama
Kasienka Basia bardzo ladne i oryginalne imie :)

Mloda K kciuuuuki. Ja tez Jillian katuje i od poczatku (chyba z 3 miesiace :zawstydzona/y:) zlecialo 7 kg. Ale co najwazniejsze brzuch sie wstepuje :D Czasem dodaje tez Mel B 10 min trening brzucha. A jaki program z Jillian cwiczysz?

Aylin dobrze, ze nuna chociaz poduszke pod glowa miala :-D

Sunshine mnie sie nr 2 podoba :D

Zaza jak Sergi dzisiaj? "Pozbyl" sie juz papierowki??

Hatszept jak mojego przewijam to sie lapie za przyrodzenie. Najgorzej jak go nie zlapie i sie zlapie za osrane jajka :baffled:

Josie cierpliwosci w takim razie - moze sie Jasiowi odmieni po spacerze.

Pare dziewczyn pytala mnie o alergie/nietolerancje glutenu. Z tego co pamietam to wprowadzilam mlodemu dosc pozno i od tamtej pory raczej go unikalam. Sporadycznie kanapeczki, makaron - raczej nie codziennie, a to dlatego, ze czesto mial jakies wysypki, szorstka skore. Tydzien temu dalam mu dwa razy manne (taka zwykla) na kolacje i go wysypalo masakrycznie (najgorzej dookola ust), kupa byla tez bardziej plynna. Poszlam do lekarza, no i babka stwierdzila zeby wycofac ten gluten, cytrusy, truskawki, surowe pomidory, czekolade (wszystkie alergeny + gluten) i zobaczymy co sie bedzie dzialo. Gdybym byla w Pl to zrobilabym wlasnie testy na wlasna reke, a tu nawet nie wiem jak sie za to zabrac... Takze wycofalam co moglam, wysypka znika.

Lord wstal dzis o 8.40 az mi sie plakac chcialo ze szczescia ;) Na sniadanie zjadl kanapke z serem zoltym i nektarynka (sam ser nie jest atrakcyjny). Pogoda jest niesamowita, zaraz sie gdzies brykniemy. Wczoraj bylismy caly dzien u mojej kolezanki i jej coreczki. Dzentelmenem z Tomka zaden :sorry2: Pare razy odepchnal mala jak mu w czyms przeszkadzala :/

Dziś u lekarza G była zwazona i wiecie, że jeszcze dychy nie przekroczyła? 9750... a brzuchol ma solidny...

My mamy takie superasne spodnie z zary i na długość są dobre a na dupce oj jeszcze dużo brakuje Chyba, że są na 4/5... hmmm

Alijenka ah te upadki i obtarcia ... buziaki &&&

ja Basie mam przyjaciolke ale to z niej doslownie ANIOL W LUDZKIEJ SKORZE... jest tak dobra osoba ze szok ... no i tak jakos imie polubilam :) wczesniej mi sie inaczej kojarzylo :p

jestem po glukozie ... do tej pory mi niedobrze ... rany ... a juz nawet gorzkiej herbaty wypilam zeby zeszlo to paskudne uczucie i nic ...

MsMickey
teraz synek :p

Aylin musial byc piekny widok :D

Asik calusny przytulasek :D

Alijenka ja w ogole podkladow nie kupuje :p moj tez lubi gadac BACH i rzucac czym popadnie :D

Andzia bedzie coraz lepiej zobaczysz :)

Kasiek oby nie bylo 10 Basi w jednej grupie ... ja bylam jedna z 3 kasiek w szkole

Niespodzianka wiec moze jednak ten gluten ... bedziesz musiala teraz poczekac i zobaczyc powolutku na co moglo byc

kasiek, Aylin ja właśnie też zauważyłam że mojej wszystkie spodenki lecą z tyłka, jedyne co leginsy są ok :-:)-:)-(

no ja mam juz cała kolekcję getrów, w paski, białe, rózowe, granatowe, szare.... ale jakies spodenki tez bym dla niej chciała...

A i kupiłam młodek wczoraj bidon niekapek z TT. Fajny i chce pic z niego :)

Niespodzianka nie mam pojęcia jaki to program. Znalazłam przypadkiem płytę z ćwiczeniami. 3 etapy tam są po 20 minut. Od najlatwiejszego do najtrudniejszego. Nie obijam się i od początku robię wszystkie na raz czyli cwicze godzinę.
7 kg - super. Jeśli tyle mi zleci to będę miała swoją wagę idealną 50kg. No i przede wszystkim umiesnione (znów) ciało.

No i idę na BOKWE dzisiaj. Kupiłam buty - wyprzedaż ostatnia para 30zl. Akurat mój numer 36.

Pogoda dziś piękna. Spacer zaliczony, obiad ugotowany, tylko młody coś usnac nie chce:)

Witam :) dzieciaki śpią od godziny, obiadek gotowy więc chwila dla mnie z kawką :)
Mamy juz wszystkie 4ki, dzis znalazłam jedną 3kę i kolejne w drodze.
Jak Was czytam to się załamuję trochę, bo wasze dzieciaki w granicach 10kg, a moje chyba pod 13podchodzi:nerd:
My mamy parę dmuchańców :D a od niedzieli żyrafa nam doszła, Antek na rynku poszedł z wujkiem po balonika, a wróciła z :
DSC_3507.jpg
Kurczę widzę, ze nie tylko u nas są upadki i guzy :/ buziaki dla poturbowań-ców :)

Kasieńka
super wieści:) Basia :)

Hatszept ja też szukałam z zatrudnieniem i w sumie tu miało tak być, ale jak widać cały czas się coś zmienia. Myślę, że ze swoimi 13letnimi referencjami nie będę miała problemu w znalezieniu nowego dziecka.
A co do siusiaka to u nas to samo :D koleżanki syn jest jeszcze "lepszy" bierze jej rękę i sobie chce kłaść na fiutka :D jak ona protestuje to jest :angry::angry:

budzą się c.d.n :p

Załączniki

• DSC_3507.jpg
    DSC_3507.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Alijenkano no no, oby takich nocek coraz więcej było:tak:
Kasiekz to super, że Pola wszystko wcina i nic jej nie jest
Niespodzianka a może to po jakimś konkretnym produkcie? Ja za jakiś czas spróbowałabym ponownie z glutenem.I korzystajcie z pogody póki możecie
Kasieńka dla mnie było katastrofą wypić tą glukozę. Męczyłam się aż szok
Aga wow, ale mały ma wagę:szok: mój to 10 waży

A ja dopiero obiad robię, zjemy i jadę z dzieciakami do koleżanki... a co będę sama w domu siedzieć...

Do góry