reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Mój dzieć uznał, że cyc jest bleee (pierwszy raz w życiu) i go nie chciała. Kolację zwymiotowała (bo zjadła kotleta którego wczoraj schowała sobie w książeczce, a matka cały dom przeszukała i nie mogła znaleźć). Zobaczymy ile pośpi na głodzie i bez cyca. Na dodatek przez nieustanne trzymanie rąk z buzi zrobiła się mała afta na wardze. Bosche, niech już wyjdą te wszystkie czwórki!

josie
super, bo jest piękny! Buty też extra, ja bym z tej serii Polce co najmniej trzy pary kupiła:p Ostatnia rzecz...acha:D Mojej też tak rośnie czwórka na boku - ponoć standardzik, bo to dopiero połówka wyszła...grrrry

aronia poruszyłaś moją wyobraźnię z tym jeziorkiem:)

alijenka wyrazy współczucia;/ U mnie na osiedlu rano zmarła sąsiadka, a wieczorem jej mąż. Dla dzieci i wnuków to przykre, ale jaka piękna wspólna śmierć... Trzymaj się!

reklama
Kolację zwymiotowała (bo zjadła kotleta którego wczoraj schowała sobie w książeczce, a matka cały dom przeszukała i nie mogła znaleźć).

WHAAAAT?????????:szok::-D:szok::confused:

dzieki za odpowiedz z tymi zabkami :) czyli pewnie to te czworki powodem dzisiejszej histerii. a no i moj tez ciagle rece w buzi od paru dni i jeszcze ten zapach sliny, fuuuuuuu, nie znosze :baffled:

No i są dwie czwórki, na dole i górze...a teraz chyba będą po drugiej stronie się przebijać - stąd ciągle 37C :)) Ufff

super!!!

A przypomnialo mi sie Sunshine mieso dla mnie i L zazwyczaj kupuje w Lidlu, a jak dla T to zamawiam u znajomego, ktory jest kucharzem i ma dostep do dobrego (ale i odpowiednio drozszego) miecha. Dziewczyny z Uk w Lidlu pojawily sie stoiska z pieczonym na miejscu chlebkiem itp. Widzialyscie? Mniam :D

tak jak u Katriny juz chyba od roku a ich buleczki smakuja jak z PL ale tyko jak sa swieze :tak::-) i uwielbiam chlebek!!!

Wiecie co się dziś stało mojemu K zmarli oboje dziadkowie, babcia zmarła o 16 w domu a dziadek o 16.10 w szpitalu ;( ;( ;(

:-( wspolczuje, przynajmniej jeden po drugim nie plakal a za razem to calkiem romantyczne :dry:
odejsc razem :tak: <tule>

PS wygralam ten kombinezon co chcialam sssssasasa:-D

ale to juz byla naprawde ostatnia rzecz. naprawde naprawde

JASNE :-D :-p lepiej sie pochwal paskudo :-p:-D

ogrzewanie przeplywowe mowi to cos ktorej?

Aronia super z ta kapiela. Blisko natury...

Kasiek rozwalilas mnie z tym kotletem :-D

Josie z histeria tez bym zabki obstawiala. Nasze dzieciaki zachowuja sie podobnie i tez przezylam dzikie wrzaski przed zasnieciem. Uspokoilo go bujanie w starym foteliku... Tez nie znosze zapachu sliny - czasem mi smierdzi nawet jak usta oblize :/

Moj dziec zaserwowal mi odmiane urynoterapii przed kapiela. Zachecona opowiesciami o siusianiu do nocnika puscilam T bez pampera. Usadzilam na "tronie" ( 3 sekundy), wstal, zlal sie na podloge, zaczal robic "pac, pac" i rozmazywac siuski po kafelkach. Kiedy zabralam sie za wycieranie papierem toaletowym, T postanowil poglaskac mnie po policzku ociekajaca reka :baffled:

jako kobieta pracująca witam zza biureczka :-D

Alijenka wyrazy współczucia dla Was, ale tak jak dziewczyny piszą dla dziadków to lepiej, że odeszli razem ...

Josie dobrze, że się wyrównało, buciki superowe, wklejaj kombinezon i daj znać jak skończysz (na prawdę ) szaleć na allegro to może ja zecznę coś licytować, bo wiesz na razie nie chcę ci wchodzić w drogę ;-) zdradzasz oznaki małego amoku zakupowego ;-)

Niespodzianka :-D:-D:-D no to T zadbał o twoje zdrowie:-D

Witam

A ja głupia myślałam, że sobie dzisiaj pośpię a tu du*a, D. obudził się o 6:40. Przyzwyczaił się, że wstawał o tej godz by siostrę zaprowadzić do p-la:baffled: ale dostał kaszkę i leży ładnie w łóżeczku a mamusia w łóżku z laptpoem na bb buszuje:-)

Alijenka współczuje..... chociaż jedno nie opłakuje drugiego
Josie pewnie ta histeria to na zęby. Buciki świetne
Aronia to żeś zaszalała z kąpielą w jeziorku;-) fajnie
Kasiekz długo paspała bez jedzenia? Lepiej, że zwymiotowała niż np. miałby ją rozboleć brzuszek. Mój chochlik też ciągle łapki w buźce trzyma, nieraz aż mu ta ślina po rączkach spływa
Niespodzianka:-D:-D:-D ale jaką łądną cerę będziesz teraz mieć dzięki dzieciowi:-D
Zaza pracuj, pracuj

Alijenka bardzo Wam wspolczuje ... ale odejscie dla Nich niemal razem to cos pieknego wyjatkowego ...

Josie pokaz kombinezon

Kasiek <szoooook>
oby nic jej po tym kotlecie nie bylo wiecej

Niespodzianka T chcial gladkiej mamusi moze jakas kolezanka podpowiedziala mu z placu zabaw co zrobic :D

no i na dzien dzisiejszy zatwerdzone imie Sara :) sobaczymy jak bedzie dalej czy zmieni sie po urodzeniu ... ale dla mnie brzusio to Sareńka

Ostatnia edycja:
Alijenka wyrazy współczucia&&&& Oni już mają spokój ale dla Was musi to być bardzo ciężkie doświadczenie. Trzymajcie się z K razem. Uściski&&&&&&

Kąpiel w jeziorze wrześniowym wieczorem.. najsssss:p

Ale gafę walnęłam posta wcześniej:zawstydzona/y: napisałam, że Damian przyzwyczaił się do wstawania by Oliwię odprowadzić do p-la:szok: kurczę, jeszcze do mnie nie dociera, że to moje dziecko już do szkoły chodzi...

Czy któreś z Waszych dzieciaczków używa Pampers Sleep&Play? K. takie kupił i są do niczego, muszę małego przebierać dosłownie co pół godz bo pielucha przepełniona. Fakt D. dużo sika ale Active Baby tak szybko nie przepełniał

reklama
hej hej

jakoś się nie wyspałam, głupoty mi się takie śniły że szoooook :-:)-:)-(, a do tego mała mi od 2 dni znowu robi pobudki o 6 rano :szok:

dzięki dziewczyny za wsparcie, wiem wiem że lepiej im będzie we dwójkę tam gdzieś gdzie teraz są
we wtorek o 14 mamy pogrzeb ehhhhhhhhhhhhhhh

Kasieńka ładne imię choć sorrrki nie obraź się kojarzy się z imieniem dla psa bo na wsiach to co drugi pies to sara :-(

zaza nie cierpiałam pracować w soboty !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla mnie to był rozwalony dzień !!!!

asik 6.40 to spoko godzina, moja ciągle wstaje o 6 lub 5.30 ostatnio tylko przez 4 dni wstawała o 7

josie buciki śliczne ale faktycznie chyba jesteś uzależniona od allegro !!!!!!!!!!!!!!! choć dobrze że ja nie mam nic na koncie bo zapewne też bym siedziała :szok:

kasiek no widzisz Pola sobie kotleta schowała na potem na zapas jakby jej właśnie cyc nie pasił no i jak się przydał !!!! niezła jest !!!!

Sunshine ale mówisz o ogrzewaniu przepływowym wody ??????????????????

Niespodzianka i jak dziś polik po siuśkach ???????????????? :-D:-D

Do góry