kasiekz
Fanka BB :)
Mój dzieć uznał, że cyc jest bleee (pierwszy raz w życiu) i go nie chciała. Kolację zwymiotowała (bo zjadła kotleta którego wczoraj schowała sobie w książeczce, a matka cały dom przeszukała i nie mogła znaleźć). Zobaczymy ile pośpi na głodzie i bez cyca. Na dodatek przez nieustanne trzymanie rąk z buzi zrobiła się mała afta na wardze. Bosche, niech już wyjdą te wszystkie czwórki!
josie super, bo jest piękny! Buty też extra, ja bym z tej serii Polce co najmniej trzy pary kupiła
Ostatnia rzecz...acha
Mojej też tak rośnie czwórka na boku - ponoć standardzik, bo to dopiero połówka wyszła...grrrry
aronia poruszyłaś moją wyobraźnię z tym jeziorkiem
alijenka wyrazy współczucia;/ U mnie na osiedlu rano zmarła sąsiadka, a wieczorem jej mąż. Dla dzieci i wnuków to przykre, ale jaka piękna wspólna śmierć... Trzymaj się!
josie super, bo jest piękny! Buty też extra, ja bym z tej serii Polce co najmniej trzy pary kupiła
aronia poruszyłaś moją wyobraźnię z tym jeziorkiem
alijenka wyrazy współczucia;/ U mnie na osiedlu rano zmarła sąsiadka, a wieczorem jej mąż. Dla dzieci i wnuków to przykre, ale jaka piękna wspólna śmierć... Trzymaj się!

:-) i uwielbiam chlebek!!!
lepiej sie pochwal paskudo
napisałam, że Damian przyzwyczaił się do wstawania by Oliwię odprowadzić do p-la