Sunshine6
Fanka BB :)
A kuku :-)
Zagladam na chwilke bo pracy w brud a po pracy szkola
Z tego co pamietam
Katrina- gratki dla Kubusia! :-)
Alijenka- zdrowka dla Nataszki i nie znam sie na inhalatorach
Niespodzianka- krostki pewnie od sliny, i tez uwielbiam bodziaki z Tesco
Ogolnie ciuszki mam uzywane wiekszosc po kolezanki coreczce doklanie rok roznicy jest wiec pasuja porai roku :-) a reszte jak potrzebuje dokupuje na Baby Marketach tzn pchlim targu z rzeczami tylko dla dzieci :-) a bodziaki i spiochy w Tesco F&F
Bajke "oglada" z rana jak szykuje sie do pracy ale to przelotnie bo i tak sie bawi a bajka edukacyja "Hoobs" polecam
Za to uwielbia piosenki na you tube
znalazlam 50 polskich klasycznych(z mojej mlodosci
) i nie tylko piosenek, wtedy moze siedziec i patrzec/sluchac nawet 30min
klaskac i smiac sie :-) Tak jak pisze Kasienka w niektorych sa dzieci i chyba to jest to :-)
Zabki myjemy kilka razy dziennie tak mloda uwielbia
szczoteczka wlochata maznieta pasta
najpier ja mysle gore i dol a pozniej daje Aurelii do reki sama "myje" czasem ssie
cmok
Zagladam na chwilke bo pracy w brud a po pracy szkola
Z tego co pamietam
Katrina- gratki dla Kubusia! :-)
Alijenka- zdrowka dla Nataszki i nie znam sie na inhalatorach

Niespodzianka- krostki pewnie od sliny, i tez uwielbiam bodziaki z Tesco
Ogolnie ciuszki mam uzywane wiekszosc po kolezanki coreczce doklanie rok roznicy jest wiec pasuja porai roku :-) a reszte jak potrzebuje dokupuje na Baby Marketach tzn pchlim targu z rzeczami tylko dla dzieci :-) a bodziaki i spiochy w Tesco F&F
Bajke "oglada" z rana jak szykuje sie do pracy ale to przelotnie bo i tak sie bawi a bajka edukacyja "Hoobs" polecam
Za to uwielbia piosenki na you tube
znalazlam 50 polskich klasycznych(z mojej mlodosci
) i nie tylko piosenek, wtedy moze siedziec i patrzec/sluchac nawet 30min
klaskac i smiac sie :-) Tak jak pisze Kasienka w niektorych sa dzieci i chyba to jest to :-) Zabki myjemy kilka razy dziennie tak mloda uwielbia
szczoteczka wlochata maznieta pasta
najpier ja mysle gore i dol a pozniej daje Aurelii do reki sama "myje" czasem ssie
cmok
Ostatnia edycja:

od 2 tyg. czekam na wózek i codziennie słyszę jutro będzie :/ dziś miał być między 11-13tą :/ a miałam jechać do urzędu
z kasą to samo, ma być dziś, ale dziś już powiedziałam, ze za ten miesiąc chcę mieć 30tego!! Do tego urwał mi się kran w kuchni i trzeba jechać po nowy :/ to w skórcie co u nas.
a miała blokadę by gdziekolwiek pójść samej bo panicznie boi się psów. Powiedziała, że jutro sama idzie do szkoły i wraca