reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

ja kupiłam w sklepie z akcesoriami dziecięcymi marki no name :) za całe 8 zł. Ale jest zwykła, jednokolorowa i mloda jej z uszu nie zrywa

reklama
Mialam z M ogladac jakis film, a tu pukanie do drzwi. Myslę -Marek, otwieram drzwi i kto stoi ????????? Marek:szok: (kumpel M z Anglii znowu zrobił nam niespodziankę)Efekt taki ze ja ogladam seriale na necie a M pije flaszke z kolega. Dziwnym trafem M wział Urlop na jutro, wieć moga sie witac do woli:-D

Ubranka oddaje siostrze, a ona mi z powrotem. Mialam wystawić na allegro, ale nie moge sie zebrać, wiec chyba oddam kolezance:-) Ostatnio je przegladałam, naszedł na to moj M i skomentował : Boze ile tu jest tysiecy:szok:

Młodak - obiecuje,że jak skoncze karmic to bede z Toba pic codziennie:-D;-)

Mialam z M ogladac jakis film, a tu pukanie do drzwi. Myslę -Marek, otwieram drzwi i kto stoi ????????? Marek:szok: (kumpel M z Anglii znowu zrobił nam niespodziankę)Efekt taki ze ja ogladam seriale na necie a M pije flaszke z kolega. Dziwnym trafem M wział Urlop na jutro, wieć moga sie witac do woli:-D

Ubranka oddaje siostrze, a ona mi z powrotem. Mialam wystawić na allegro, ale nie moge sie zebrać, wiec chyba oddam kolezance:-) Ostatnio je przegladałam, naszedł na to moj M i skomentował : Boze ile tu jest tysiecy:szok:

Młodak - obiecuje,że jak skoncze karmic to bede z Toba pic codziennie:-D;-)

No i takie podejście to rozumiem :-)

A co do rzeczy młodego to ja też jestem przerażona ilością. On ma więcej ubrań niż ja i K razem. No w butach mnie nie pobije, ale w ubraniach to przesadza chłopak. Dostajemy od naszego świadka ślubnego po synku. Rzeczy same h&m, Reserved, disney, cocodrillo, trochę coolclub. A wszystko sprzed 5 lat więc jeszcze jakoś super.

Agaundpestka - ubranka po Monisi oddaję mojej siostrze ciotecznej... im też jest ciężko...
Poza tym - póki co na jesień ma duuużo ubranek, a że nie takich jakie bym chciała, no cóż... Jak się nie ma co się lubi ;) ważne, żeby była zdrowa i szczęśliwa. Jej ubranka też są dobre, a że nie do końca stylowe... ;)

Jest nowa i juz sie przenioslam na tel:-) w końcu poprawa! Nie daje mi jenak znać,że są nowe wiadomości. I nie wiem co zrobić,żeby jakoś zapisac to forum jako moje naj :-)

I multicytaty są:):)

To tylko ja mam staroświecki telefon bez neta :(

Rysica ja też oddaję ciuszki, brat będzie miał dzidzie za miesiąc, a siostrzenica za 3mies. Ale np. kombinezon zeszłoroczny sprzedam, bo potrzebuję butów dla antka.

reklama
Do góry