reklama
andzia1980
Fanka BB :)
Mialam z M ogladac jakis film, a tu pukanie do drzwi. Myslę -Marek, otwieram drzwi i kto stoi ????????? Marek
(kumpel M z Anglii znowu zrobił nam niespodziankę)Efekt taki ze ja ogladam seriale na necie a M pije flaszke z kolega. Dziwnym trafem M wział Urlop na jutro, wieć moga sie witac do woli
Ubranka oddaje siostrze, a ona mi z powrotem. Mialam wystawić na allegro, ale nie moge sie zebrać, wiec chyba oddam kolezance:-) Ostatnio je przegladałam, naszedł na to moj M i skomentował : Boze ile tu jest tysiecy
Młodak - obiecuje,że jak skoncze karmic to bede z Toba pic codziennie
;-)

Ubranka oddaje siostrze, a ona mi z powrotem. Mialam wystawić na allegro, ale nie moge sie zebrać, wiec chyba oddam kolezance:-) Ostatnio je przegladałam, naszedł na to moj M i skomentował : Boze ile tu jest tysiecy

Młodak - obiecuje,że jak skoncze karmic to bede z Toba pic codziennie

Mialam z M ogladac jakis film, a tu pukanie do drzwi. Myslę -Marek, otwieram drzwi i kto stoi ????????? Marek(kumpel M z Anglii znowu zrobił nam niespodziankę)Efekt taki ze ja ogladam seriale na necie a M pije flaszke z kolega. Dziwnym trafem M wział Urlop na jutro, wieć moga sie witac do woli
Młodak - obiecuje,że jak skoncze karmic to bede z Toba pic codziennie;-)
No i takie podejście to rozumiem :-)
A co do rzeczy młodego to ja też jestem przerażona ilością. On ma więcej ubrań niż ja i K razem. No w butach mnie nie pobije, ale w ubraniach to przesadza chłopak. Dostajemy od naszego świadka ślubnego po synku. Rzeczy same h&m, Reserved, disney, cocodrillo, trochę coolclub. A wszystko sprzed 5 lat więc jeszcze jakoś super.
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Agaundpestka - ubranka po Monisi oddaję mojej siostrze ciotecznej... im też jest ciężko...
Poza tym - póki co na jesień ma duuużo ubranek, a że nie takich jakie bym chciała, no cóż... Jak się nie ma co się lubi
ważne, żeby była zdrowa i szczęśliwa. Jej ubranka też są dobre, a że nie do końca stylowe... 
Poza tym - póki co na jesień ma duuużo ubranek, a że nie takich jakie bym chciała, no cóż... Jak się nie ma co się lubi
agaundpestka
Fanka BB :)
To tylko ja mam staroświecki telefon bez neta 
Rysica ja też oddaję ciuszki, brat będzie miał dzidzie za miesiąc, a siostrzenica za 3mies. Ale np. kombinezon zeszłoroczny sprzedam, bo potrzebuję butów dla antka.
Rysica ja też oddaję ciuszki, brat będzie miał dzidzie za miesiąc, a siostrzenica za 3mies. Ale np. kombinezon zeszłoroczny sprzedam, bo potrzebuję butów dla antka.
reklama
Jest nowa i juz sie przenioslam na tel:-) w końcu poprawa! Nie daje mi jenak znać,że są nowe wiadomości. I nie wiem co zrobić,żeby jakoś zapisac to forum jako moje naj :-)
I multicytaty są![]()
Dobra to wyłączam kompa i idę instalować nowe BB na fonie :-)
Dobranoc dziewczynki.