Niespodzianka
Fanka BB :)
Asik dobrze, ze tylko z dziewczynek a nie z calej klasy ;-) Nie martw sie - przynajmniej sobie dziewczyna nie da w kasze dmuchac, nie kazdy musi sie zachowywac zgodnie z szablonem
Ja tez zawsze bylam niegrzeczna, a jaka kochana teraz jestem ;-)
Mloda znaaaam, przerabiam - jestem na etapie zabezpieczania wszystkiego co moze zagrozic zdrowiu - wszedzie indziej moze wlazic. Na szczescie umie sam schodzic.
Ja tez zawsze bylam niegrzeczna, a jaka kochana teraz jestem ;-)
Mloda znaaaam, przerabiam - jestem na etapie zabezpieczania wszystkiego co moze zagrozic zdrowiu - wszedzie indziej moze wlazic. Na szczescie umie sam schodzic.
U mnie jest o tyle latwo, ze w duzym mamy 2 kanapy, 2 komody, stolik pod telewizor (zasloniety kostkami zrobionymi z puzli piankowych) i lawe (gdzie juz wie, ze nie moze wchodzic). U Ciebie wiecej sprzetow wiec trudno cos wymyslic... Mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie ta faza
I widze, ze nie tylko u mnie. Dziec zasnal co prawda ok. 22 ale od 23 do 3 w nocy budzil sie z placzem chyba z 6 razy a potem jeszcze o 5, 7 i o 9. Pobudka o 9:30. Za dnia jakis niedobry, wszystko rozwala, wali mnie drewnianymi zabawkami po glowie (tj. probuje), nie dal mi zjesc sniadania w spokoju. Uhzh.... Winowajca? Dolna prawa trojka
Przestalam wiec zwlekac i poszlam do apteki po paracetamol w syropie. No zobaczymy, co przeciwnik na to...
Dziec skacze a matka sie poci
:-) I chyba Cie/nas nie pociesze, jak napisze, ze 2-latek znajomej z tych wspoinaczek nie wyrosl
), zas pozostale foteliki owszem, sa ale trudno znalezc (przynajmniej u nas na dzikiej prowincji) sklep, zeby je obejrzec na zywo. U nas poza Britaxem mieli tylko Cybex. Z reszta - na ile przetrzasnelam net, wszystkie maja podobna 4-cyfrowa cene