reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2012

Kasienka - brzuszek masz jak swtorzony do ciaz :-) Z synkiem - nie wiem. Moze jest po prostu zmeczony zlobkiem? Tam jest z lekka przygaszony jako jedno z wielu dzieci a w domu odreagowuje?

Dziewczyny: mozecie podpowiedziec jakis zabawny serial do ogladania? W typie Dharmy i Grega. Albo Rancza? Wlasnie skonczylam ogladanie Dharmy i Grega na necie (przed stu laty ogladalam w TV a teraz na necie) - fajnie mnie to odprezalo. Tylko nie Przyjaciol, prosze, tu na powtorke nie bardzo mam ochoty. Zadne Alfy, Bille Cosbie, Pelne Chaty - wyroslam ;-) Piata planeta od slonca - tez nie. Googlowalam i kombinowalam ale nic nie wymyslilam. Chce mi sie cos lekkiego, wesolego i na poziomie. Z wdziecznosci za dobre pomysly bede Was rzadziej meczyc na bb ;-)

reklama
Aronia ja właśnie oglądam Big Bang Theory (teoria wielkiego podrywu). Tłumaczenie tytułu obledne ...
mnie bawi:-) jest na iitv.info

Właśnie doczytalam i foteliku na środku i chyba jutro zmienię. Mamy osobne siedzenie i pełny pas więc jest ok. Ale z drugiej strony: co ze zderzeniem czolowym? Czy Dzieć nie poleci do przodu pomiędzy siedzeniami? Choć rozumiem też kwestię uderzenia bocznego... no nic, spróbuję ...

Dziewczyny jutro Pe kończy urlop i jedzie do roboty, ja jeszcze zostaję, Pe przyjeżdża w piątek i w sobotę na wieczór wracamy razem. Kończy mu się 2,5 tyg urlopu... fajnie było mieć go cały dzień... pomimo moich ataków krótkiej cierpliwości;-) szkoda...

Muńka w takim razie umowmy się na next week ok? Hatszept?

W piątek mam genetyczne usg o 16.30 więc kciuków trzymanie wskazane:-):-):-)trochę się cykam bo ostatnie usg było w 7 tyg więc dopiero teraz coś konkretnego zobaczymy... eh stres.

Gratki dla zakupowiczow:-):-):-) śliczne kurtki, szaliki, getry i buty:-) termosy śliczne inaczej:p

a moje paczki czekają w wawie na poczcie...

Hej baby :cool2:

Zamówiłam na dzisiaj winko i M. przywiózł, a co ;-) Pije która ze mną? :cool2::-p

Dzięki baby za odpo w sprawie trojaków. Chyba zdecyduję się je oddać. A my mamy już nowe, które idealnie nadają się do naszych obiadów - kupiliśmy dzisiaj w sklepie "1001 drobiazgów" (pamiętacie? ;-)) Fajnie,że takie miejsca jeszcze istnieją :blink:

Dzisiaj dostałam w żłobku pierwszy rysunek Jula - fakt, że były na nim trzy kreski, ale co tam, obrazek wisi u mnie w pracy na tablicy :-D

Asik ale co to znaczy najbardziej niegrzeczna? Nauczyciele lubią przesadzać ;-) Mój też w "świętej trójcy" (czyt. on + dwóch kumpli) i wciąż jakieś zastrzeżenia. Ale mam luz, dopóki nie ma wulgaryzmów, bicia i zachowań, które zagrażają bezpieczeństwu jego i innych dzieciaków. Mi ostatnio nauczycielka powiedziała na zebraniu na osobności: wie pani jak to jest, ich zadaniem jest "brojenie" a naszym mówienie o tym ;-)

Młodak stawanie wózku- to również ostatnio jedna z ulubionych akrobacji mojego dziecia :tak:

Kasieńka śliczny brzusio :-) I jaka szczuplutka jesteś, sweet :) A co do Nikosia, to nie sądzę, żeby to była wina żłobka. Może tęsknota za Tobą? Przeczekaj to, dzieci mają różne "fazy" :blink:

Msmickey kciuczki zaciśnięte ;) Jakieś preferencje co do płci? ;-)

Ostatnia edycja:
MsMickey jak masz dobrze zamontowany fotelik to nie ma prawa się ruszyć z miejsca, fotelik nie może się nawet lekko kołysać musi być na sztywno przypięty do kanapy !!!
ja też kocham mieć swojego K przy sobie ale cóż można zrobić, ktoś musi pracować :-:)-(

&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno już zaciskam :-):-)

Kasieńka brzuszek rewelacyjny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aronia niestety nie pomogę nie oglądam seriali :-(

Iwon chętnie bym się z Tobą napiła ale nie mam co :-(, kubek zimnej wody mam przed sobą

ciekawa jestem co u naszej Kasiulki_1980 :confused::confused::confused:

alijenka słyszałam o tym wypadku - rzeźnia! Widzisz, każdy bobas inny - twoja rzepy, moja sznurówki:D A u mnie nie można wyłączyć poduszki:/ Dobra to jutro na Więziennej w Rynku, a o której?

aga o której jutro na tej Więziennej?

aronia danke, a więc nie kupiłam na necie, żeby nie wpakować się na za ciasne lub za wielki:) Zaopatrzyłam się w bodziaki w Smyku, bo było dziś 25% rabatu:p Z seriali polecam Modern Familii - śmiech do łez gwarantowany! Ale najlepszy z najlepszych i dla kobiet rewelka to Entourage (Ekipa) - uwielbiam!

mlodak normalnie rośnie ci wspinacz! Moja grzeczna, nigdzie nie włazi:) Za to demoluje wszystko w każdym sklepie:p

aylin mam szary:ppp

msmickey
będziemy trzymać!

kasienka
śliczny brzusio aż zazdrość bierze!:) I laska z Ciebie!

Alijenka, you! Padło na Ciebie! Ty się ze mną dzisiaj napijesz, bo ja Ci wieczór drinkowy wiszę, jako że Cię jakiś czas temu wystawiłam do wiatru :-p;-)

Guys with kids nie znam, chetnie sie przekonam co to, tytul brzmi zachecajaco :tak:Big bang theory juz widzialam :happy2: Ja nie jestem na biezaco z oferta TV (na co pewien wplyw ma pewnie brak telewizora ;-)), wiec chetnie czekam na dalsze podpowidzi tytulow. Tych w necie jest tony i nie wiem, jak wylowic z tego cos zabawnego, wiec jestem ciekawa Waszych hitow :-) Aktualnie szukam w internecie... kielbasy, wiec ehem ehem, rozumiecie, ze komedyjka bylaby ciekawa alternatywa :-D

Alijenka ale mój fotelik tak jest właśnie na szytwno przypięty. Nawet się nie kołysze. Tylko taką wizję miałam... ale to nierealne, musiałaby G być zupełnie nie przypięta przecież.

Aronia ja jeszcze oglądam Downton Abbey (kostiumowy - uwielbiam) i Game of Thrones (tak samo) no i Chirurgów czyli Grey's Anatomy. Właśnie weszłam na iitv i zobaczyłam nowe odcinki Downton i Grey's więc pożegnam się, Ladies;)

reklama
jestem! ;-)
ech czasu brak :( w pracy młyn na całego, a głównie wtedy was czytałam :-p
teraz w piekarniku wekuje kompot i mus jabłkowy dla młodego i mam zamiar obejrzeć top chefa

widzę, że tematyka fotelikowa dziś na całego;-)
że na środku najbezpieczniej i tyłem jak najdłużej to wiedziałam :yes:
mówicie że ciężko dostać foteliki dla starszych do jazdy tyłem? a my od siostry D dostaliśmy fotelik 9-18 kg i zamontowaliśmy go przodem, fotelik nieznanej nam marki, bo zużyty dosłownie, nawet metka odpadła i kiedyś D tą metkę wziął do ręki i probował odczytać i odczytał, że fotelik montuje się tyłem do kierunku jazdy:szok: teraz S ma nowy fotelik, tamten dałam znajomym i ostrzegłam, ale oni nie mają auta, więc nie wiem czy go użyją w ogóle kiedyś

Asik dobrze ci któraś napisała - dobrze, że nie najniegrzeczniejsza z całej klasy;-)

Kasienka brzunio przesłodki! ale gdzie Sarunia się mieści to nie mam pojęcia;-) a czytając o Nikosiu to trochę tak jak z moim S, teściowa twierdzi, że ładnie je, ładnie się bawi, a mnie czy D urządza sceny:dry: teściową oczywiście o kłamstwo podejrzewam:-p

Do góry