reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2012

helloł

alijenka - bo ja na ogół wieczorem mam czas posiedzieć przed kompem, a że jest różnica czasu, to można by rzec, ze po nocach siedzę (w sumie kładę się koło 1-wszej),

A tu "wywalczone" butki Kubusia:

reklama
Katrina buciki super. Też chce takie dla Sz.

Iwon dziękuję za obrazek. Wydrukuje i na lodówce powiesze :)

Zazdroszczę tych chodzących przy wózkach dzieci. Mój to chyba sobie odpoczywa w wózku po szalenstwach wspinaczkowych w domu.....

Po spotkanku Wrocławianek:) Jak alijenka będzie marudziła, że jest gruba to ją walnijcie, bo to chuderlak, z którego spodnie spadają! Włosy ma super ścięte i ładnie jej w tej ciemnej czekoladzie! Aga jak zawsze gęste długie piękne blond włosy a marudzi że garściami wychodzą:p Nataszka to aniołek i pięknie mówi słowo 'Pola'! A Antoś będzie chyba kucharzem, bo z domku z kuchnią nie wychodził i Aga miała go z głowy:) Poza tym oboje pięknie jedzą owoce://// No to sobie obgadałam:p

mlodak
u nas rano było 3C, a Polka szalała na placu zabaw, biegała za piłką itd. Co do spacerów to raz idziemy wózkiem i grzecznie siedzi, a raz wychodzimy na dwór bez czterokołowca:) Wstaje o 9.00?! Normalnie przebiłaś nas ze wstawaniem:D:D Super i oby tak zostało!

aylin nie kupiłabym x-landera, bo regulacja oparcia w spacerówce na paskach to raz, a dwa to tego oparcia nie możesz postawić do pionu i dziecku musi bez podparcia wysilać kręgosłup jeśli chce prosto siedzieć - jedyne wyjście to zdeczka leżąca pozycja:/ A gondola to mały ciasny kurdupel i nie wiadome czy 5mies. dziecko jeszcze jej się tam zmieści:) To tyle:p

iwon
mój pierwszy pozytywny test z drugą bladziutką kreską był 15 października:) Jak zawsze BOSKI rysunek!

sunshine zdróweczka dla malutkiej, oby szybko jej zeszła paskuda!

aronia u nas też słonecznie o dziwo. To się wyspałaś do 11.00:) Dawaj dawaj na Wrocław:D

muńka jutro robię twoje zachwalane przez wszystkie forumowiczki muffinki:) Jak chcesz do Wro to dawaj:ppp

Ostatnia edycja:
;) takie

Załączniki

• 1380824778965.jpg
    1380824778965.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 39
Katrina, aylin fajne butki :)

Młodak to raczej większość Tobie zazdrości dziecia siedzącego grzecznie w wózku :tak:Ja najbardziej lubię właśnie, kiedy J. grzecznie siedzi i podziwia okolice a ja mogę spokojnie pospacerować. Jak dzieć poza dyliżansem, to bieganina i oczy dookoła głowy trzeba mieć.

Kasiek fajnie, że spotkanko udane :)

Mój na spacerze tylko w wózku bo:
- po pierwsze przez cała drogę coś młóci (bułkę, ciastko i takie tam),
- po drugie jakbym wyjęła go z wózka, to nie dałabym rady juz go tam z powrotem wsadzić.
Wychodzę z nim na podwórko przed dom bez wózka, ale muszę kupić szelki, bo coraz szybciej sobie poczyna, a droga z nierównego asfaltu i miałabym asekurację.

Aylin - ja mam stary model X-landera i ma on zady i walety (jak każdy). Największą zadą jest brak skrętnych kółek, dlatego mam jeszcze drugi wózek - Graco.

kasiekz - dzięki za krótki opis spotkanka :-)

katrina, aylin - fajne buciorki!!

W ogóle ładne te buty i ciuchy dla dzieciaków robią :-)

Muffiny gotowe, drugie ciacho właśnie się robi w piekarniku (robię pierwszy raz i nie wiem co z tego będzie), mąka na podłogę wysypana czeka do rana na odkurzacz, walizka spakowana, teraz pora na kąpiel i depilację...:baffled: A jutro rano w drogę.

boski :)

Aylin - pomnik pipy :-D:-D:-D Az wygooglowalam, co to jest :-) W moim rodzinnym miescie stoi za to... szubienica :oo2:

nosz - jako ze nie wiem gdzie mieszkasz to dawaj zdjęcie szubienicy :) bo sobie nie wygogluje :p

regulacja oparcia w spacerówce na paskach to raz, a dwa to tego oparcia nie możesz postawić do pionu i dziecku musi bez podparcia wysilać kręgosłup jeśli chce prosto siedzieć - jedyne wyjście to zdeczka leżąca pozycja:/ A gondola to mały ciasny kurdupel i nie wiadome czy 5mies. dziecko jeszcze jej się tam zmieści:) To tyle:p

hmmm ja w casualu też mam regulacje na paskach i nie zamieniłabym jej. Jedną ręką podnosze oparcie. Nic nie opada. I daje pozycje jaka mi pasuje. wiec akurat to chyba nie wada? chyba ze tam jakos inaczej to działa

reklama
Do góry