reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jest to mozliwe że w 8 tygodniu zanikły wymioty i nudności? Jedynie co zostało to bolące piersi i nic mi nie smakuje . Zaczynam się martwić czy wszystko w porządku. Brzuch jest taki jaki był , a myślałam że coś się powiększy.

reklama
Czekamy, mnie gdzies na tym etapie przestaly bolec piersi w tej ciazy. Mdlosci przeszly mi w 12tc.
W poprzedniej ciazy, niestety straconej w 9tc w zasadzie z dnia na dzien mdlosci minely i nastepnego dnia, okazalo sie, ze ledwo co serduszko przestalo bic..

Dlatego pytam bo się boję ze coś jest nie tak :-( A miałaś jeszcze jakieś inne dolegliwości że ciąża zakończyła sie poronieniem ?

Ostatnia edycja:
Mi się o dziwo bardziej podobają te turystyczne kiedyś marzyłam o zwykłym drewnianym ,ale jak popatrzyłam na to u kuzynki to mi się spodobało , a i ona sama była bardziej zadowolona z tego turystycznego , mimo ,że miała wcześniej drewniane, a my a to do teściów ,a to do babci , a to do kuzynki mojej jeździmy i chyba jednak wybiorę to turystyczne jakoś tak bardziej mi przypadło do gustu , druga kuzynka kupiła dwa drewniane i turystyczne ,a korzystała tylko z turystycznego bo okazało się ,że świetnie nadaje się na typowe łóżeczko dla dziecka ,a z tego co słyszałam to wysokości są różne w tych łóżeczkach ,ale zgłębię temat bliżej jak już będziemy mieli kupić;)

Czekamy, ale z objawami to roznie bywa! Tak mialam w tej ciazy, jednego dnia jest jeden objaw, drugiego inny lub wcale. Kiedy masz wizyte?

Kobietka, testujesz za 2 tygodnie? :-D pewnie, jak Ci pasuje turystyczne, to takie wybierz. Kto wie, moze te najnowsze sa lepsze, ja mialam takie z odzysku, bez regulacji wysokosci itd

29 października. Bylam u gin teraz we wtorek i było wszystko okej. Wyniki dobre, na usg serduszko biło. Pobolewa mnie czasem z lewej strony w brzuchu ale tak na chwile i przestaje.

Loi - nie wiem jeszcze kiedy testuję, bo temperatura dziś znowu spadła ,a to znaczy ,że jeszcze owulacji nie było, i dziś dopiero delikatnie czuję jajnik prawy , zobaczymy test owulacyjny był pozytywny więc działamy , jeśli mi temperatura przed terminem @ spadnie to test będzie bez sensu bo wiadomo ,że @ przylezie więc nie wiem czy w ogóle będę testowała .

CzekamynaIgorka - kochana nie zamartwiaj się na zapas , to ,że objawy mijają nie oznacza jeszcze tego najgorszego uszy do góry będzie dobrze ;)

Staram się nie martwić. Zobaczę czy jutro sie jakieś wymioty albo coś pokażą. Nie wiem czy ma coś do porannych wymiotów to, że wstałam dzisiaj o 12.30 a wczoraj o 11 :-D

katherinne my mamy drewniane 120x60(Norbert spał w nim do 2 lat) ale polecam te 140x70 bo do tego mniejszego pościel kupisz tylko na allegro, przynajmniej u nas na to nie było nigdzie, jak kupowałam je dla synka to problemu nie było, widać zmieniły się trendy. Łóżeczko turystyczne tez mamy(dostaliśmy w spadku) i braliśmy je na wczasy, a przez lato na tarasie było rozłożone jak był mały, ale wg mnie dużo wygodniej dziecku jest spać na takim tradycyjnym materacu, możesz coś podłożyć pod spód żeby był pod skosem i póki dziecko jest malutkie ma możliwość spania bez poduszki(to jest dobre na kręgosłup), w łóżeczku turystycznym nie jest to możliwe. Ale tak jak pisze kobietka łóżeczko turystyczne ma tą możliwość, że bez problemu możesz go przesuwać po całym mieszkaniu, oraz nie są potrzebne ochraniacze na szczebelki a z drewnianym jest to trudniejsze.

reklama
Do góry