reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Anulka mnie tez boli krzyz i podbrzusze i jeszcze jakies krosty mi wyskoczyly na buzi takze @ jest tuz tuz ale moglaby juz przyjsc niech nie karze na siebie czekac do 01.11 :/

reklama
Ja z obiawów to tak:

Po owulacji miałam bolące podbrzusze i krzyż.
10 - 9 dni przed testowaniem zaczęły boleć mnie piersi od strony pach..
Janiki zakuwały, pobolewało podbrzusze od czasu do czasu i ten krzyż na dole bolał cały czas.
3 - 4 dni przed testowaniem zaczęły bolec mnie sutki, zaczęły robić się żyłki, widoczne takie niebieskawe na piersiach i z dnia na dzien kolor bardziej stawał sie ciemniejszy i stawały sie wyraziste.
Brodawki mają ciemną otoczkę, a w środku róż.
6-5 dni przed testowaniem jakieś krostki na dekolcie, plecach i twarzy dostałam, gdzie wcześniej tego nie miałam.. Tylko w czasie @ pare na twarzy dostawałam.
3-4 dni przed testowaniem jak cos smazyłam to mnie lekko mdliło.
3 dni przed testowaniem miałam uczucie ze raz mi ciepło raz zimno..
3-4 dni przed nie spałam dobrze, no i musiałam wstawać na siku (raz napewno)
2 dni przed testowaniem zgaga z byle czego no i nad ranem lekko mdliło mnie.
A śluz to co jakiś czas czułam uczucie mokrości a nie suchości.
A i mino ze mam chorobę lokomocyjną to jak siedzę z przodu to mi nie dolega, a teraz po 5 min jazdy, musiałam okno otwierać bo było mi nie dobrze, ale to tak od 2-3 dni, :)

Jak mi sie jeszcze cos przypomni napisze :)

Doczytałam co tak wczoraj naskrobałyście, bo wcześniej to tak pobieżnie z telefonu.

Anias - pytałaś o progesteron. Według mnie masz dobry (ja miałam podobny) i myślę, że nie musisz powtarzać, chyba że Ci lekarz zalecił.

A jak się czuje nasza przyszła mama ? :biggrin2: Mam na myśli psychicznie.

Anulka mnie też raz boli podbrzusze, później przestaje. Raz bolą piersi, raz nie. Sama nie wiem jak się czuję. Po tej becie to nie liczę na sukces ale u Ciebie wszystko jest możliwe.
Dziś miała testować blue, magda, anastazi i ja. Blue i magda zatestowały, ja odpadłam a anastazi da znać jutro.

Ostatnia edycja:
Przyszła mama nie może uwierzyć, że ma w sobie fasolkę. I jest tak przeszczęśliwa, że myśli że śni.. I bardzo sie cieszę ze tu trafiłam do Was, bo cieszę się że Was mam i że Was poznałam tutaj! ;)

Uciekam teraz kobietki, powróce za jakiś czas :* śniadanko czeka. :)

Ritta dziekuje za odpowiedz:)
Blueberry i dziewczyny macie jakas obrana technike jesli chodzi o starania. Typu co 2 dzien czy codzien ;)?? Testy owulacyjne? Ja to za nic nie moge poznac kiedy mam owulacje dlatego tez zamowilam testy i od tego cyklu pojda w ruch:)

Mnie piersi nie bola teraz jakos ten brzuch zaczelam czuc moze przezywam juz to wszystko...troche ciagnelo mnie na wymioty az moj popatrzyl z boku:)
Sledzia mi sie chce:)

Ja z innej beczki.

Kobietka nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. Uważam, że postąpiłaś słusznie i bardzo dobrze, że jesteś czujna. Jednak na grupie piszemy więcej szczegółów z naszego życia, wklejamy zdjęcia itp. Ja nie chciałabym, że znalazła się tam podejrzana osoba, jakiś forumowy troll.
Tak na prawdę zamieszanie spowodowała Beata kopiując cudzy post. Sama przez chwilę nie wiedziałam o co chodzi. (Myślę, że na miejscu byłoby choćby "przepraszam").
Mam nadzieję, że Lisica się nie obrazi i zrozumie, że tu chodzi o bezpieczeństwo naszej prywatności, którą ja np. w jakimś stopniu chcę zachować.
Tak naprawdę to prawie wszystkie jesteśmy nowe i postępowanie kobietki jest dla mnie zrozumiałe.

Takie jest moje zdanie.

anias2 pisałam juz na forum, ale rozumiem, że ciężko przemielić wszystkie nasze posty ;-)
Mi lekarz poradził, że przy moich 30 dniowych cyklach należy współżyć co drugi dzień od 10 do 18-20 dnia cyklu.
U mnie owulacja jest 16-18 dnia więc się łapie :)

reklama
Przepraszam ze moze zadaje pytania ktorych odpowiedzi sa juz na forum. Po woli bede czytala forum wstecz jakos dam rade;). Ja mam cykle 32 dniowe przewaznie. Teraz wspolzylam 15, 19, 21 dc i nic z tego w tym cyklu:/

Do góry