reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie, witajcie,

Jestem mamą czerwcowego łobuziaka.
Znalazłam to forumjuż jakiś czas temu, ale jakoś nie składało się żeby tu do Was zapukać.
Z tego co widzęjesteście bardzo zgraną grupką super mamusiek i chętnie bym się do Wasprzyłączyła - więc czy można?

aga gratulacje ciociu! :-)

iwon andzia ma rację :tak: Byłam taka ciekawska, że musiałam poczytać co nieco....
Zdrówka dla Julka. Mam nadzieję, że obędzie się bez lekarza.

niespodzianka dziewczyny już wszystko wymieniły ;-)

kasieńka co do zasypiania i zaglądania na bb to jakoś dzisiaj miałam olewające nastawienie do roboty :-p i mimo wszystko nie gnałam jak wariatka. Niestety nie zawsze tak jest....

alijenka obyś choć trochę odpoczęła. A jak są goście to Młoda jest towarzyska i nie zwraca na Was uwagi i pójdzie z kimś na spacer? Czy pilnuje się Was? Pytam bo ja odpoczywam jak Maja z kimś się zabawia ;-)

sylka witaj :-). Napisz coś więcej o Was.

Cieszę się, że odpocznę od pracy i nacieszę się rodzinką. Ale samo święto napawa mnie smutkiem i przygnębieniem :-(.

sylka witaj :-):-):-) i oczywiście zapraszamy :-):-)

Miśki moja jak jest w towarzystwie to nie to dziecko, ja mam wrażenie że ona poprostu ma mnie już dość i dlatego będąc ze mną tak się zachowuje, a ogólnie powiem Ci że nie wiem jak to jest wypuścić dziecko na spacer z kimś innym bo ona ciągle ze mną niestety nikt mi jej ma spacery nie zabiera :-:)-(

kasiek ten sam kolor co ostatnio nic nie zmieniałam :-):-)

josie nie używam kubków termicznych bo moja pije samą wodę

Hej

Ja tylko tak po łebkach przeleciałam co naskrobałyście bo na p/bólowych jestem z powodu zęba:no: wczoraj mnie zaczął boleć i padniecie ze śmiechu jak Wam napiszę co powiedziałam do K. " że 100 razy od bólu zęba wolę rodzić:rofl2::baffled:"

Aga gratulacje dla cioci:-)

Iwon może zęby?

Niespo co do leków bez recepty to dziewczyny już chyba wszystko wymieniły więc nie będę się powtarzać;-)
my od 6 - normalnie co temu mojemu dzieciowi?????????? Na urlopie spała do 8 - czasem nawet 9.
koniec urlopu= koniec spania;-)

Josie no wlaśnie teżmyślałam o kubku lub jakimś termosiku

Sylka witaj:)

Munka zumba powiadasz? Ja sciagnelam kilka filmikow zachecona youtubem, ale nie trafilam na zaden ktory by mi sie podobal. Moze warto jeszcze poszukac... Masz zakwasy?
.

powiem Ci, że Zumba na filmikach, a Zumba, którą poczujesz będąc w grupie, to zupełnie inna bajka. Głośna muzyka z genialnymi rytmami (które kocham), energia prowadzącego i te fajne ruchy, sprawiają, że po prostu świetnie się bawisz.
O dziwo nie mam zakwasów, a wyszłam prawie na czworaka :-D

Hej, hej
Muńka
zumbujesz? Od kiedy? :-) To rzeczywiście tak wciąga?

:tak::tak: to były moje pierwsze zajęcia i już nie mogę się doczekać kolejnych.

Prosze ładnie o podsumowanie ostatnich prawie 3 tyg bo nie ma cudu abym to nadrobiła :)

1 tydzień + 1 tydzień + 1 tydzień = 3 tygodnie :-p

Munka, kasiekz - pigwa to nie wyjatek. Nasz dziec od miesiecy z wielka namietnoscia zajada sie owocami dzikiej rozy (obskubal wszystkie krzaki w okolicy, nic ptaszkom na zimie nie zostawil :sorry2:) a hitem tej jesieni sa... zoledzie. Uwielbia je jesc. Jak dziczek :-) Nie wiem po kim to ma, ja w ciazy tak sie nie odzywialam :-p

:szok::szok::szok: noooo szok szok... nie boisz się, że w końcu naprawdę zje coś niejadalnego??
Mojej mamy znajomego córka zjadła na wycieczce z krzaków jakieś czerwone kuleczki i tylko dzięki szybkiej interwencji nie skończyło się tragedią...

Munka czy Gabi tez tak reaguje jak spiewasz???

powiem Ci, że G jak była malusia (taka rozpoczynająca przewroty na boki) potrafiła zacząć kwilić/posmutnieć jak śpiewałam jej piosenkę "A song for you" Celine Dion (wydaje mi się, że nawet to nagrałam). Potem jej przeszło, ale teraz jak jest jakiś nostalgiczny utwór np. w filmie przyrodniczym, to potrafi się skrzywić i mieć łezki w oczach.

Od 11:55 jestem ciocią małej Zosieńki :)

gratulacje!!

Dziewczyny uzywacie kubkow termicznych dla dzieci? Do cieplej herbatki na plac zabaw. Polecacie cos?

ja nie, bo jak wychodzę na 1-1,5 godz. jak jest zimno, to po prostu picia nie biorę. A jak są plusowe temperatury, to kubek w torbę termiczną.

Uciekam!!

reklama
Do góry