Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Byłam taka ciekawska, że musiałam poczytać co nieco....
i mimo wszystko nie gnałam jak wariatka. Niestety nie zawsze tak jest....
wczoraj mnie zaczął boleć i padniecie ze śmiechu jak Wam napiszę co powiedziałam do K. " że 100 razy od bólu zęba wolę rodzić
"koniec urlopu= koniec spania;-)my od 6 - normalnie co temu mojemu dzieciowi?????????? Na urlopie spała do 8 - czasem nawet 9.
Munka zumba powiadasz? Ja sciagnelam kilka filmikow zachecona youtubem, ale nie trafilam na zaden ktory by mi sie podobal. Moze warto jeszcze poszukac... Masz zakwasy?
.

Hej, hej
Muńka zumbujesz? Od kiedy? :-) To rzeczywiście tak wciąga?

to były moje pierwsze zajęcia i już nie mogę się doczekać kolejnych.Prosze ładnie o podsumowanie ostatnich prawie 3 tyg bo nie ma cudu abym to nadrobiła![]()

Munka, kasiekz - pigwa to nie wyjatek. Nasz dziec od miesiecy z wielka namietnoscia zajada sie owocami dzikiej rozy (obskubal wszystkie krzaki w okolicy, nic ptaszkom na zimie nie zostawil) a hitem tej jesieni sa... zoledzie. Uwielbia je jesc. Jak dziczek :-) Nie wiem po kim to ma, ja w ciazy tak sie nie odzywialam
![]()

noooo szok szok... nie boisz się, że w końcu naprawdę zje coś niejadalnego??Munka czy Gabi tez tak reaguje jak spiewasz???
Od 11:55 jestem ciocią małej Zosieńki![]()
Dziewczyny uzywacie kubkow termicznych dla dzieci? Do cieplej herbatki na plac zabaw. Polecacie cos?
Sylka witaj, czy ja dobrze widzę, ze mieszkasz w Leicester? :-)