reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Munka - gratulacje

Hatszept - śliczna maleńka dużą dzidzia ;) i spioszki na 50 cm się nie przydadzą ;)

Wiecie że jestem głupia, mam sjleroZe galopujaca i do tego maniakalna manie przeslawowcza?? Bo mi słów co do siebie brakuje

reklama
A ja dziś miałam zabawną sytuacje :) jestem u siostrzenicy i nagle zaczyna lampa latać i niezły hałas. Siostrzenica mówi, ze ma dosyć tej sąsiadki, ze tam tak wiecznie, a jak nie ten łomot/ skoki to muzyka czy w nocy 2h stękania :D , więc ja długo nie myśląc biorę A na ręce i idę piętro wyżej :D Otwiera mi młoda dziewczyna w stroju sportowym, oczywiście nieźle spocona. Więc zaczynam:
ja: przepraszam czy może Pani zabrać tą skakankę i iść na do parku skakać, bo nie wiem czy mam lampę łapać czy dziecko które się boi :D (sama kiedyś skakałam więc znałam ten odgłos)

ona: szok i przeprasza, ze nie myślała, ze tak słychać,

ja: ze już nie wspomnę o tej głośnej muzyce czy nocnych odgłosach budzących moje dziecko :D
Powiedziałam, ze jak się powtórzy to będę dzwonić do Pawła (właściciel mieszkania) no i ze sąsiedzi też chcą już skargę pisać :D
Po godzinie siedzę z siostrą ktoś puka :D otwiera moja siostra, a babka mówi przepraszam ja do pani sąsiadki :D :D czyli do mnie z ciastkami na przeprosiny :D no i ze do tej pory mieszkali w domku i nie myśleli, ze może komuś hałas przeszkadzać :D
A moja mądra rodzinka pare miesięcy nie potrafiła iść do góry :)

aga czyli środa...jejku ja się już doczekać nie mogę spotkanka z wami, mnie nosi aby gdzieś z Polką wybyć! Hahaha, bo ty baba z jajami jesteś:D:D:D:D No i babeczka okazała się sympatyczna, że przeprosiła i z ciasteczkami przyszła:)

muńka oooooooooo super wiadomość!!! GRATKI:)

aylin yyyyyy a dlaczego, co zmajstrowałaś?

Aga - co ta cała Twoja rodzina by zrobiłą bez ciebie:-)
Kathrina - u nas jak u josie do piatek daleko.
Alijenka - miała to co Ty x2 , wiec rozumiem.
Munka - super, ze sprawa wygrana - trzeba to opić:-)
Pola - aby na przeziębieniu sie skończyło.
Kasiek - za ta ceną opłaca sie kupić i wieksze:tak:

Kopnijcie mnie w zad bo góra prasowania czeka (i rośnie) a ja jak nie spię to na bb siedze

aga tak dokładnie o tych. Są mięciutkie i leciutkie jak piórko, a do tego cieplutkie, całe wnętrze z kożuszkiem:)

andzia idź prasuj kobieto:D:D:D No coś ty, w weekend wyprasujesz...bierz herbatkę, pod kołderkę i ploteczki z nami:p

Ostatnia edycja:
Kasiek - no znaki na ziemi wskazują, że chyba u nas zaczął się atak piątek, marudzenie, pchanie paluchów tak głęboko, ze prawie mu się ciofa, kupki, katarek.... tak zawsze było przy ząbkach, a do czwórek wszystkie już mamy.

O ja naiwna, a już się cieszyłam...

Aylin a cos ty wywinela?

Munka bardzo sie ciesze ze wygralas:):):)

Kasiek no fajne nawet te sniegowce. Chociaz ja jestem ogolnie anty na takie buty bleeeeeeeee

Katrina u nas od wczoraj katar bez goraczki, luzne kupy i rece w buzi non stop. Dzis za to kup brak!...? No i nie wiem czy to zeby czy wirus....

Ostatnia edycja:
Poprasowałam - część - tylko rzeczy M:-), ale już kupka mniejsza.
Josie - obserwuj, kurcze u nas zawsze katar kończy sie kaszlem, a potem oskrzela. No ale moje dzieci są wszystkołapiące:-:)-(

reklama
Dobrywieczor.....

Poczytalam na dobranoc wiec uciekam do lozeczka ;-)

Hatszept- kochana ogromne gratulacje i buziaczki dla slicznotki! :tak::-)
Munka- super, ze sie udalo bo mnie juz palce u nogi bolaly :-p szkoda tylko, ze musialas tyle na to czekac :confused2:

C u later xxx

Do góry