reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

masakra, Damianowi włączyło się marudząco-jęczońce, do tego płacze jak tylko usłyszy nie

Andzia dziadki posiedzieli godzinkę, wypili kawkę i pojechali

Kasienka młody ma mokry, odrywający kaszel

Kasiekz współczuję nocki

Mam dosyć dzisiejszego dnia, dobrze, że za 2 godz K. wraca z pracy to się zajmie młodym a ja trochę odsapnę

reklama
Papitka - zdrówka dla Kuby i mam nadzieje ze bedziesz częsciej zaglądać :-)
Rurka - Mati jeszcze na cycku i rówżnie bywa z jedzeniem ; jednego dnia może cały dzien coś mamlać, drugiego tylko cycka. Waży 11 kg, wiec średnio.
Asik - wspóczuje marudy i dobrze ze K chce się zajmować dziećmi po powrocie z pracy. Odpoczywaj

W sumie to Mati używa smoczka tylko do zasypiania w żłobku, myśle, że i bez niego dałby radę. Zastanawiam sie czy po odstawieniu od piersi nie bedzie sie częściej o smoka upominał.

Witam z pracy :happy:

Pe dzis dostal dzien wolny i zdecydowal, ze zostanie z Perla w domu zamiast posylac ja do opiekunkie tak wiec zrobilam :-) Troche szkoda bo dzis w UK jest dzien Children in Need (cos jak Wielka orkiestra) i dzieciaki mialy przyjsc w pizamach :-D ale wlsnie dojrzalam na FB, ze moj Pe tez zafundowal mlodej pizamowy dzionek, sobie zreszta tez :-D
1451995_654486074574380_235307149_n.jpg

Kochana niestey nie uda mi sie wrocic na FULL TIME do Was ale bede zagladac najczesciej jak sie da, bo nie da sie od tak zakonczyc tej wspanialej znajomosci ;-)

Munka- dziekuje za oswiecenie mnie z tym porazeniu przysennym!!! u nas mowi sie na ze dopadla Cie znora! brrrr nie lubie tego uczucie, bardzo przerazajace:szok: Odpowiadajac na pytania: 1. Perla sie poci w nocy. 2. zestaw pokazany przez Aylin a wczeniej przez Kasiek zostal przetestowany przez Aure w IKEA i jest boski dostanie go od nas w prezencie pod choinke :tak:

Kasienka
- moaj u Claire tez inaczej sie zachowuje niz w domu, tam jest idealnym jedzacym i spiacym dzieckiem a w domu nie zawsze, Pe uwaza, ze Claire mowi to co chce uslyszec ale mi sie wydaje, ze przy inncyh dzieciach nasze szkraby zachowuja sie inaczej a poza tym przy swojej mamie tez inaczej bo wiedza na co moga sobie pozwolic :tak: Zdroweczka dla Was cmok

Rurrrka- witaj :-) i gratulacje :tak: Moja je roznie raz wiecej raz mniej :confused2:

I pytanie, ktore mnie murtuje juz dluzszy czas.... czy Waszym pociecha smierdza stopki? Moze brzmiec smiesznie ale mlodej poca sie bardzo stopy zwlaszcza po nocy jak spi w spiochach a najbardziej miedzy palcami...:confused2:

Załączniki

• 1451995_654486074574380_235307149_n.jpg
    1451995_654486074574380_235307149_n.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 55
Hej
Sunshine jaki boski zolty mis!!!!
Jankowi sie na szczescie stopy nie poca ale znajomych synek ma ten sam problem od kiedy chodzi w butach, no nie da sie stopek wycalowac:( to chyba normalne i zalezy od czlowieka, on akurat po tacie odziedziczyl

Kasienka oby katar szybko przeszedl, ja ostatnio jankowi dawalam prenaln dla kobiet w ciazy bo mi to bardzo pomaga zwalczyc przeziebienie i jego tez uratowalam:) plus euphorbium i rosolek na obiad:)

Sunshine - myslę ze tu juz żadna z nas nie jest na Full time, ale co to za myśli,żeby nas opuszczać:wściekła/y: nu nu nu
Co do spoconych stópek , moi chlopcy ,jak juz pisałam, bardzo sie poca, więc siła rzeczy stopy tez, ale nie jest żle. Moze nie sa to przyjemne wonie, ale nie odrzucają:-D

Hej,

wpadam tylko na chwile bo dzisiaj wszystko w biegu. Odezwę sie za tydzień w sobotę jak wrócę :tak: Ide sie pakować, jeszcze trochę roboty mam.
Mam nadzieje, ogromna nadzieje, ze te wczasy bedą udane, trzymajcie kciuki...

munka do zobaczenia jutro :-D

reklama
Dziś jakiś dzień zakręcony rano skręciłam dwa krzesła, jeszcze 4zostały :/, a tak swoją droga zawsze chciała mieć stół i krzesła w pokoju, a nie ławę i teraz miała pretekst by kupić :D w niedziele przyjeźdzają "teście" mojego brata do wrocka i do nas na obiad to co przy ławie będa jeść hehe :D

Dziś też u Nas była Zośka i muszę bardzo uważać, bo A się w niej zakochał na całego :D chce ją brać na ręce cały czas całować, słodkie to jest :D

Właśnie oglądałam jakąs gazetkę o dzieciach i tam były fajne puzle kąpielowe i takie Antkowi mikołaj przyniesie, mam dosyć gumowych zabawek które pleśnieją.

aga ten bobby snow dla 3 latka będzie rewelką! A do bobby car'a wszędzie są takie zabudowane jajkowate przyczepki, nigdzie nie znalazłam takiej otwartej jak A ma:/
Musisz obserwować na allegro, bo jakiś czas temu były, a jak nie to w de kupić :D

Bardzo mi się podoba ten artykuł :) czyli do 2lat mam jeszcze trochę czasu :)

Mam dosyć dzisiejszego dnia, dobrze, że za 2 godz K. wraca z pracy to się zajmie młodym a ja trochę odsapnę
Dajesz radę już niecała godzinka została :D

Sunshine super fota!!! Ja też chce takiego misiaaaaaaaaa!!!!!

Współczuję Wam chorujących maluchów!!!!

Do góry