reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Nie no, wiem że to raczej niemożliwe. Myślę że zbyt mocno sie przytulalismy i mi się macica postawiła. Raz już byłam w ciąży więc wiem jakie.są pierwsze ruchy ;).
Jagódka pochwal sie na grupie zdjęciem :)

reklama
Na jakiej grupie?

Zamazałam twarz i wrzucę tu: DSC_0613a.jpgDSC_0614a.jpg

Załączniki

• DSC_0613a.jpg
    DSC_0613a.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0614a.jpg
    DSC_0614a.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jagodka ladnie:)
Jak.ja wymarzlam ..siedze w domku.i pije herbatke z cytryna ...podsumowanie wyprawa nie byla warta zachodu ehh... ale coz nie sprawdzilabym to bym nie wiedziala..
20131215_120341.jpg

Załączniki

• 20131215_120341.jpg
    20131215_120341.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Jagodka super fryzurka, zazdroszczę długich włosów !

Elifit to nie możliwe żeby ruch dziecka był, bobas ma teraz kilka cm....

Ale mnie zmulilo...mąż pojechał na siłownię a ja z Ola do łóżka i padlam szybciej niż ona... Obiad nie zrobiony, na szczęście mam z wczoraj trochę zupy i może pizzę zamowimy....

Łuhuhu, jestem zadowolona! No więc z długości poszło..z dołu 2cm:-p a z góry jakieś 20cm:szok: Mam fajną nowoczesną fryzurę, jestem zadowolona. Mocno pocieniowane, góra lekka, od spodu ciężkie długie pasma. Gdyby nie dolna warstwa to miałabym krótszego boba:tak: z dłuższym przodem. Ciężko wytłumaczyć, ale jestem zadowolona:happy:
To super:-D najwazniejsze ze Tobie sie podoba:-) normalnie chciałabym zobaczyc Twoja fryzurke. Co myslicie aby na zamknietym watku wymienic sie danymi np na FB ????:rofl2::laugh2::rofl2:
Heh nie doczytałam jeszcze a pisze hehe teraz widze fotke super naprawde :-D
Ps. pomysł podczymuje :laugh2: piszcie co myslicie o tym:tak:

Ostatnia edycja:
Ja tym bardziej bo chyba czeka mnie wiecznosc bez meskiego czlonka.hehe...nie ma to jak samotnosc :) dobrze ze calkiem nie jestem sama i mam malenstwo i rodzine...ale faceta mi brak hehe

reklama
dziękuje dziewczyny za miłe słowa a więc po dzisiejszym dniu mogę powiedzieć że jest już dobrze a nawet lepiej ale już byliśmy na granicy rozstania i odwołania ślubu ale puki co wszystko wyjaśnione poprostu mój M czuję się niedoceniony i niedopieszczony
jagoda super fryzurka i fajny kolorek ;-)

co do brzuszkow to w pierwszej ciąży aż do 7 miesiąca wygladalam jakbym za dużo zjadła dopiero później wyskoczył mi brzuszek a teraz szok bo wyskoczył prawie odrazu i teraz będąc w 2 miesiącu jest już spory

ada ja bym na twoim miejscu wróciła do poprzedniego lekarza powodzenia i czekam na wieści

Ostatnia edycja:
Do góry