reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja pracuje z dziale handlowym firmy z branży odlewniczej, praca biurowa, ale dużo stresu, nadgodziny itp. No i dwa poronienia w wywiadzie, jedna ciąża donoszona, ale z przebojami po drodze i teraz ta torbiel.

ja pracuję w banku, akurat tu dużo zależy od oddziału, w jakim się pracuje. u mnie przychodzenie przed czasem i wychodzenie po godzinach to norma (oczywiście nigdzie nie odnotowywane, a moje dziecko chwilami w żłobku było ponad 11h...), mnóstwo stresu i zachowania zakrawające o mobbing, a zjeść czy się wysiusiać czasami graniczyło z cudem... nie koloryzuję

Ostatnia edycja:
ja pracuję w banku, akurat tu dużo zależy od oddziału, w jakim się pracuje. u mnie przychodzenie przed czasem i wychodzenie po godzinach to norma (oczywiście nigdzie nie odnotowywane, a moje dziecko chwilami w żłobku było ponad 11h...), mnóstwo stresu i zachowania zakrawające o mobbing, a zjeść czy się wysiusiać czasami graniczyło z cudem... nie koloryzuję

i jeszcze 16 razy dziennie pytanie dlaczego nic nie sprzedałaś i co zamierzasz zrobić aby sprzedać i ile sprzedasz przed wyjściem z pracy :angry:

nie, no najlepsze jest: ile masz spotkań umówionych na jutro, ile z tego będzie wypłaconych, ile telefonów wykonałaś i dlaczego ludzie nie odbierali?!

minisia nie wiem moze ja to zle odebralam albo tak jak mowisz ona miala gorszy dzien,
ale najbardziej mi chodzi o to genetyczne, ze jak sie zdecyduje to mam jechac do tej
specjalistycznej kliniki i koszt badania to 140 euro,ale ona i tak to zrobi jednak tam bardziej
wiarygodne wyniki. Zabrzmialo to tak jakby miala jakies korzysci z ta klinika i np dostawala
kase za wysylanie tam pacjentek. Jednak mimo wszystko nie namawiala mnie,kazala sie
zastanowic itd ale z drugiej strony dziwnie to powiedzila.

aNilewe tak bede robic te badanie ale nie tu w De bo szkoda mi kasy,ktora moge pozniej przeznaczyc na ciuszki itd.
Z czwartku na piatek jade z cora na swieta do PL bo akurat brat meza jedzie wiec zabierzemy sie z nim przy okazji i w PL pojde do gin do ktorej zawsze chodze bedac w PL i zrobie u niej a badanie wyniesie 200zł.
Anastazi gratulacje. Ciekawe czy sie cos zmieni czy zostanie jednak chlopiec.
Ja z corka wiedzialam dopiero w polowie 7go miesiaca.Ale to dlatego ze za kazdym razem sie wstydzila i nie chcala pokazac co tam ma :)
Ciekawe kiedy ja sie teraz dowiem.

reklama
Tak bym chciała śnieg na święta, ale lepiej się dwa razy zastanowić niż o czymś tak mocno marzyć, bo by cała okolicę sparaliżowało. Jak 3-4 lata temu temp. spadła na tyle, że był lód na drogach to był koszmar. Ludzie nie wiedzą jak się zachowywać bo generalnie żadko jest poniżej zera.

Ja jestem managerem w restauracji. Praca non stop na nogach, Żeby usiąć na chwilę na przerwę to zdarzy się dwa razy w tygodniu tak to non stop praca między stolikami a kuchnią. Ale mimo wszystko mam zamiar pracować tak długo jak się da. Myślałam, że do końca kwietnia ale kto wie, może da rade dłużej. Nie wyobrażam sobie noszenia tacy z wielkim brzuchem. Jestem osobą która pierwsza zrobi niż komuś każe więc będę musiała to zmienić i więcej zlecać swoim pracownikom ;/

Dziś mój ostatni dzień wolny, byle do 1dnia świąt to sobie z mężem posiedzimy razem nareszcie dwa dni :)

Do góry