pola.
Fanka BB :)
Tynka, jesli odczuwasz szwedzenie a nawet bol to pewnie infekcja, ktora trzeba leczyć. Doraźnie mozesz sobie kupic jakis leczniczy płyn do higieny intymnej z obniżonym pH.
Anastazi, wydaje mi sie ze powinnas juz wyjąc kolczyk. Dziurka nie zarosnie przez te kilka miesięcy.
Anastazi, wydaje mi sie ze powinnas juz wyjąc kolczyk. Dziurka nie zarosnie przez te kilka miesięcy.
Dziecku nie zaszkodzi, nikt Ci go nie urwie, ja wyjęłam w pierwszej ciąży, bo zaczął mi przeszkadzać jak brzuch był większy. Sama zdecydujesz czy będzie Ci potem z nim wygodnie.
Szykowałam się na większy hardcore;-) Kupiłam sobie 1 część i trochę rozczarowana stwierdziłam, że nie kupię kolejnych, po czym mój mąż kupił mi drugą.. to już przeczytałam i upiłam 3
Czytać i to nie tylko literaturę związaną z ciążą. Taka trylogia z p.Greyem i jego odcieniami też może być całkiem dobrym pochłaniaczem czasu. Polecam też wkręcić się w jakiś serial i oglądać w internecie. Przepisy to też fajny pomysł! No i rozwijanie pasji.. Ściągnęłam sobie trochę e-booków, mam zamiar podnieść wiedzę teoretyczną z fotografiki. Z szydełkiem mi nie wyszło - może dlatego, że jestem leworęczna i jakoś mi ciężko idzie- ale kupię druty i spróbuję na nich coś wyczarować. Są miliony możliwości. Jakbym chciała robić wszystko to zabrakłoby mi czasu;-)