reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
`Dagmar` - no to rozpetalas temat.... :szok:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a porpo mojego DD na C to tak bylo autentycznie. Moj lekarz mowil ze tak sie zdarzyc moze bo to przecezi hormonalnie piersi tez rosna a mi to rosly od pierwszego miesiaca! powaznie. I tak w grudniu sie w ciagu paru tyg napompowaly jak u Dolly Parton...
normalnei jakbym silikony wstawione miala.. a teraz spadly w sytczniu z czego sie ciesze bo na prawde malo wygodne to bylo plus I jeszcze mniej opcji do ubrania bylo....
stad pewnie te roztepy na piersiach juz mam...

dobrej nocy dizewczyny chociaz wy juz smacznei spicie bo u po 2-ej w nocy... ;-)

Ostatnia edycja:
Neti Ty pisalas ze pewnie smacznie spimy a ja znowu mialam godzine bezsennosci. Obudzilam sie o 2 i ponad godzine nie moglam zasnac. A o 6.30 pobudka.

Ja w tym roku koncze 30 lat to biorac pod uwage ze to moje drugie dziecko to powinnam wygladac na 40!!!:A ja nadal czuje sie jakbym miala 20 kilka lat :-)

Witam się wtorkowo:)

Hmm tak mówicie o tych rozstępach i Wam powiem że moja mama po 2 ciążach ma niewiele rozstępów i ja liczę że też tak będzie:tak:

Ja natomiast widzę że mam straszny cellulit i to mnie martwi ale może zaradzę coś jakjuż będę mogła cwiczyc. Przed ciaza uzywałam do cellulitu tą serię slim z Eveline i bylam zadowolona. Co prawda to nie zniknie ale byl mniej widoczny i skora byla napieta:)

Witam :-)
My dzisiaj prawie zaspałyśmy z córką, tak dobrze mi się spało. Telefon wyłączyłam i położyłam głowę do poduszki jeszcze na 5 minut i tak wyszło z tego pół godziny. Ale córka zdążyła do szkoły :-p

Ja rozstępów po ciąży nie mam, a przytyłam ponad 25 kg, smarowałam się od początku. Za to mam kilka na udach z czasów dojrzewania. Ale takie bladziutkie, chyba tylko ja je widzę.

Kroczek cellulit :no: u mnie też się pojawił. Walczyłam z nim wcześniej i nawet udało mi się pozbyć, a teraz wrócił. Trzeba się będzie zabrać za siebie jak malutka się urodzi.

Dagmar a ja tam myślę, że często jest tak że dziecko odmładza kobietę, wtedy jak już nie jest młodziutka.

Witam we wtorek :-)

Teoria o odmładzaniu zdecydowanie bardziej do mnie przemawia :-D
Leżę sobie i się zastanawiam co to moje dziecko wypięło, że mam trzy takie twarde górki na brzuchu. Jedno to główka, drugie to pewnie tyłek a trzecie?:confused:

Ja chcę na dwór:-( No już nie mogę tego zamknięcia znieść:( Sama boję się wyjść ale jutro mam dentystę to chociaż troszkę odetchnę:)) Może zacznę się werandować jak Maluszek:)

reklama
Ja miałam fatalna noc. Brzuch mnie zaczal bolec jak na okres wiec zjadłam nospe ale długo nie dzialala. W dodatku Mlody boksowal mnie po tym bolejącym brzuchu :confused2:Ostateczni zasnelam chyba ok 3. Nie znosze tych pobolewan, zawsze się wtedy boje ze zaraz się zacznie na dobre, a mam ambicje dociagnac do polowy marca.

Dzis będę pewnie caly dzień w trybie zombie.

Do góry