reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
To powiem Ci że w ciąży będziesz musiała sie nauczyć cierpliwosci
bo ja tez z tych niecierpliwych, ale w ciazy niczego nie przyspieszysz i musisz sie nauczyć właśnie tej cierpliwosci.
Bedzie dobrze Karla :*
Bedzie dobrze Karla :*
blueberrry
Szczęśliwa :)
Masakra... mi z dziecinstwa chyba to zostalo;-) hahaha jak juz bede w ciazy to ze szczescia chyba wycaluje i przytule kazdego kogo spotkam po drodze ;-)
Hehe kochana! A co dasz upust radosci!
Belka widocznie tak mialo byc. Ake w tym miesiacu duzo szczescia u nas na forum wiec to najwazniejsze;-) ja na noc sie poswiecilam heh i zalozylam podpaske bo cis podbrzusze mnie boli. A boje sie brac ketonal bo jesli to ciaza ale oewnie nie to wole nie ryzykowac. Wiec czeka mnie ciezka i bolesna noc:'(
inis
Fanka BB :)
Karla - ja Ci mogę powiedzieć co ja powiedziałam u lekarza. U nas pyknęło pół roku starań więc poszłam i powiedziałam, że staramy się już rok. Zostałam potraktowana poważnie na szczęście, chociaż u pierwszego lekarza może niezbyt fachowo. Babka nawet powiedziała "no rok to już ok, ale bywają takie co przychodzą bo w 2 miesiące nie zaszły"... także moim zdaniem lepiej powiedzieć więcej. Przynajmniej zrobią monitoring, wyślą na badania - a przecież lepiej wiedzieć co jest grane 
Ile się staracie, kojarzę że króciutko? Myślę, że na razie na spokojnie... Miałaś bladziocha - to oznacza najpewniej, że ciąża była tylko się nie utrzymała. A to jest już wyraźną wskazówką, że jesteście zdolni do zajścia skoro się udało
To jest super wiadomość!
A jeśli nie chcesz siedzieć z założonymi rękami to możesz zrobić sobie badania hormonalne (w dziale "staramy się" na forum jest przyklejony ciekawy wątek informacyjny - moje ulubione kompendium) :-)

Ile się staracie, kojarzę że króciutko? Myślę, że na razie na spokojnie... Miałaś bladziocha - to oznacza najpewniej, że ciąża była tylko się nie utrzymała. A to jest już wyraźną wskazówką, że jesteście zdolni do zajścia skoro się udało
To jest super wiadomość! A jeśli nie chcesz siedzieć z założonymi rękami to możesz zrobić sobie badania hormonalne (w dziale "staramy się" na forum jest przyklejony ciekawy wątek informacyjny - moje ulubione kompendium) :-)
Karla - ja Ci mogę powiedzieć co ja powiedziałam u lekarza. U nas pyknęło pół roku starań więc poszłam i powiedziałam, że staramy się już rok. Zostałam potraktowana poważnie na szczęście, chociaż u pierwszego lekarza może niezbyt fachowo. Babka nawet powiedziała "no rok to już ok, ale bywają takie co przychodzą bo w 2 miesiące nie zaszły"... także moim zdaniem lepiej powiedzieć więcej. Przynajmniej zrobią monitoring, wyślą na badania - a przecież lepiej wiedzieć co jest grane
Ile się staracie, kojarzę że króciutko? Myślę, że na razie na spokojnie... Miałaś bladziocha - to oznacza najpewniej, że ciąża była tylko się nie utrzymała. A to jest już wyraźną wskazówką, że jesteście zdolni do zajścia skoro się udałoTo jest super wiadomość!
A jeśli nie chcesz siedzieć z założonymi rękami to możesz zrobić sobie badania hormonalne (w dziale "staramy się" na forum jest przyklejony ciekawy wątek informacyjny - moje ulubione kompendium) :-)
Dziekuje kochana napewno tam zajrze. W tej chwili staramy sie dwa miesiace teraz leci trzeci. Ake wczesniej sie juz ok 5-6 miesiecy staralismy i nic. A ten bladzioch w czwartek byl ale on potem na tescie zniknal. Nastepnego dnia nie bylo po nim sladu. Wiec nie wiadomo.
reklama
KAS JAK TAM? Wybaczcię dzisiaj kiepsko z moja wena
Później napiszę:-)
No właśnie dalej @ nie mam i raczej się na to nie zanosi...mysłałam że wczoraj dostane bo zawsze 3 dni przed @ mam dużo śluzu i teraz też tak było ale on był inny taki kremowy jednolity bez grudek...a zawsze na @ mam biały z grudkami....a dziś nic .....testu nie robiłam ...nawet nie kupiłam jeszcze
nie wiem czy do ginki iść w piątek czy poczekać jeszcze tydzień i dopiero iść...
W piatek chyba będe testować bo ide do dentysty i w razie czego musi mi dać inne znieczulenie jakby krasnal zamieszkał u mnie..
Sama nie wiem co myśleć mam