Przepraszam nie nadrabiam bo jak coś dłuzej robie to mi sie komputer wyłacza wie tylko na chwile wpadam.
Kuba znowu katar w nosie ma i pokasłuje ciągle. jak go złapie ten kaszelek to az wymiotuje bo on jest ogólnie telikatny i zaraz go wszystko na wymioty bierze.
MsMickey-Co do skracających szyjek to mi sie zaczęła skracać jakoś koło lutego a przecież termin czerwiec i w sumie była prawie ze zgładzona a latałam jak szalona i sie nie oszczędzałam a dotrzymałam do 39 tc. Ale oszczędzaj się bo lepiej dmuchać na zimne u mnie sie udało a nie ukażdej tak moze być tym bardziej przy kolejnym dziecku
Kuba znowu katar w nosie ma i pokasłuje ciągle. jak go złapie ten kaszelek to az wymiotuje bo on jest ogólnie telikatny i zaraz go wszystko na wymioty bierze.
MsMickey-Co do skracających szyjek to mi sie zaczęła skracać jakoś koło lutego a przecież termin czerwiec i w sumie była prawie ze zgładzona a latałam jak szalona i sie nie oszczędzałam a dotrzymałam do 39 tc. Ale oszczędzaj się bo lepiej dmuchać na zimne u mnie sie udało a nie ukażdej tak moze być tym bardziej przy kolejnym dziecku
Znajoma mama trojki dzieci powtarza mi jak mantre, ze tak to jest w tym wieku ale jakos pocieszona sie nie czuje
A czy Twoja Perla opanowuje kazdy wyraz w dwoch jezykach czy to jest tak, ze rozumie oba ale do wymowienia wybiera jeden i na przyklad "pies" powie po polsku a "shoes" po angielsku (mimo, ze rozumie tez "dog" i "buty")?
A ze u nas z tym spaniem co i rusz cyrki to mnie wyjatkowo mocno wkurza taki brak szacunku dla nas i naszego przemeczenia. Zwlaszcza, ze tak nam sie narzucaja emeryci majacy czas do obrzy...
Ciezko sie oszczedzac przy dziecku. Trzymam kciuki za dotrwanie do bezpiecznego terminu!
) Podobnie moj znajomy w czasach studenckich przed marketem pilowal okolo godziny zamek od (swojego) roweru. Tez nikt nic