reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry
Ja dzis o 10 mam wizyte u dentysty z najmlodsza bo ma miec rwanego mleczaka gdyz ma stan zapalny I uznali ze do rwania a to juz 2 bo 1 miala rwany 3 mies temu I jak wtedy poszlo latwo tak teraz juz sie boi bo wie co ja czeka az mam stracha:(

sokoja jak zab?

Dziekuje wam raz jeszcze za wsparcie I mile slowa narazie nic nie wiem
Milego dnia mamusie

reklama
Mnisia jak bedziesz cos wiedziec od razu daj znac...trzymamy kciuki

Makota mysle ze dzis zrobi ci usg polowkowe tym bardziej ze cos cie martwi to powinien cale malenstwo przebadac ;)

Minisia - ja tak Tobie radzilam abys sie za to zabrala, a tu faktycznie lawina problemow powstala... Napewno z czasem ograniesz. Trzymam kciuki

Co to wyrywania zebow. Mialam dlutowane 2 dolne osemki. Do usuniecia zostaja mi 2 gorne. W obu przypadkach mialam spore znieczulenie i zwolnienie na tydzien. Bylam spuchnieta jak chomik :( osemka osemce nierowna, bo jak mojej kolezance wyrywali, to jeszcze tego samego dnia poszla do pracy :)

Teraz mam powiedzmy 21 tc, wiec 13.03 bedzie 23. Jezeli dzis nie zrobi mi polowkowego, to pewnie ten 23 tydz nie bedzie zly...

Makota czekam na wiadomości po wizycie! Kciuki zaciśnięte!!
Elifit to się ciesz, że super przechodzisz ciążę, tylko pozazdrościć :)
Minisia powodzenia!

Ja już od godziny nie śpię,a moje dziecko śpi w najlepsze! Jestem w ciężkim szoku:-D Dobrze, że mam neta, to przynajmniej się nie nudzę;-)

Dziewczyny tak się zastanawiam, czy nie przybieram za mało... Dzisiaj się ważyłam rano to mam na wadze +1kg. Ważne jest chyba też to, że nie jestem szczupła, więc z tego co wiem, to jest nawet wskazane, żeby nie przybierać za dużo... Zapytam gina, bo za tydzień mam wizytę. Do tej pory nic nie mówił, więc chyba ok...

venus27 ja mam podobną sytuację z wagą, jestem na -1kg od pierwszej wizyty, a dodam, że ani jeden raz nie wymiotowałam w ciąży.
Na ostatniej wizycie rozmawiałam o tym z lekarzem.
Ważne jest sprawdzać na wynikach badań moczu czy nie pojawiają się ciała ketonowe, dopiero wtedy trzeba zacząć coś z tym robić.

Doczytałam Was :p

Wczoraj miałam tak zabiegany dzien a na koniec usnęłam przytulając syna :p
Zabieganie natomiast miłe bo od rana spotkania ze znajomymi :p A dzisiaj popołudniu jedziemy wyrobić małemu okulary...
Makota trzymam kciuki.
Minisia straszysz mie wyrywaniem mleczaków. Ja jutro idę do dentysty na konsultacje z małym- takim który zajmuję się tylko dziećmi i sąsiedzi bardzo polecają ponieważ co jakiś czas wraca mu stan zapalny, puchnie itd.. a jego dentystka już rozkłada ręce i wysyła na płukanie kanałów.. grrr... także straszysz mnie wyrywaniem mleczaków.

Cześć dziewczyny:) od poniedziałku próbuję Was podczytywać ale nie daję rady. W pracy prawdziwy meksyk, przenosimy biuro od przyszłego tygodnia, ten tydzień to zamykanie spraw bieżących, planowanie pakowania itd. Mam nadzieję, że po przeprowadzce ogarnę się i będę na BB aktywnie uczestniczyć w pogaduchach.

Widzę, że jest kilka mam walczących z różnymi problemami zarówno zdrowotnymi, zawodowymi. Za wszystkie trzymam mocno kciuki.
Chciałam tylko powiedzieć, że dzisiaj mam usg połówkowe bardzo się denerwuję. A do 17:30 zostało jeszcze tyle czasu. Mam nadzieję, że z maluszkiem wszystko w porządku:-( mój mż miał operację po urodzeniu, podobno może być to dziedziczne. Ehh :-(

trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty!!!

makota, dobrze, że idziesz dzisiaj, uspokoisz się. Trzymam kciuki i melduj co tam po wizycie :*

reklama
Do góry