reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
marciatko witaj! chociaż myślę,że za pare miesięcy niekoniecznie zwolnisz ;-), może jednak warto wykorzystać czas ciąży, szczególnie,że to pierwsza :-)

ja tez lubię używać ''dziękuję'', czasem zwyczajnie nie mam jak komuś od razu odpisać, a tak jest okazja,żeby jednym kliknięciem podziękować.

Ja mam ciągle wiadomości zaśmiecone podziękowaniami. Nie rozumiem, na co to komu :/

Ale co w tym miłego? CHyba lepiej pamiętać o kimś pisząc post, niż na odczepnego klikac wszystkim podziękowania. Heh BB to nie fejs, gdzie lajkuje się nawet durne wpisy.

Nie chce byc nie mila tak jak Ty momentami jestes i nie chce tez sie powtarzac, ale NIE CHCESZ, NIE KOZYSTAJ. Sa osoby ktore uzywaja podziekowan i im to odpowiada. Nie kazdemu jednak musi...

Kusiak a czemu mają na Polskę? Nie ma przecież konfliktu z Pl

Miłosz dopiero spać nie mógł zasnąć przez kaszel na szczęście nie wymiotowal i oby nie w nocy od kaszlu

A ja jem wafelki :)

Hej:)

Dzisiaj ja pierwsza, cos spac nie moge mimo, ze sie pozno polozylismy:szok: troche wczoraj poimprezowalismy, wiec moj pewnie bedzie spal do 12-13, ale pozniej go wyciagne na spacerek, bo az zal nie korzystac z takien pogody:)

Milego dnia Mamuski:))

Witam się niedzielnie, to sie porobiło na świecie :-(

Kusiak a czemu mają na Polskę? Nie ma przecież konfliktu z Pl

Candybo w momencie rozważania czy pozwolić Putinowi na interwencje na Ukrainie padło zdanie "Te strony, które wzięły udział: Polska, Niemcy, Francja powinny ponieść odpowiedzialność za to, co się stało"
więc mamy pełne prawo do obawy jako kraj, że jak Rosja zacznie szturm to...

Miałam dziś durne sny, łapałam złodzieje z Żyrafą, on ukradł tą Żyrafę, potem brałam udział w jakiejś sesji na krzesełkach na wyciągu, tyle że te krzesełka były tylko 1,5 m nad ziemią :cool:

Pierwszekroki rano do laptopa i było trzeba przeczytaćco ta Rosja wymyśliła przez noc i czyjuż trzeba sie ewakuować z miasta, straszne...

Cześć dziewczynki :) nie kłócić mi się tam! ja też czasem używam podziekowań, nie za często ale się zdarza. Niech każdy korzysta z forum jak chce :)
u nas piękne słoneczko! Po wczorajszej imprezie oboje z m nie mogliśmy spać.. ja z przejedzenia, on z przeziębienia :no:
no więc dziś szybki obiadek u teściów i niedzielnie gnuśnienie w domu. Od środy mamy wyjazd służbowy więc on się musi wykurować a ja spróbować nie zarazić, ehh..
Miłej niedzieli kochane!!!
Hania, Kara - to już jutro!!! na którą macie?? ja na 15 :)

hej :) kurcze mam jakąś handre chyba...

w nocy spać nie mogłam teraz głowa boli...
pogoda piękna to może jakiś spacerek zaliczymy :)

wczoraj pojechaliśmy rano nad wodę na grilla :) pięknie było :) jeszcze troche chłodno ale poubierani byliśmy :) mała się wybiegała także sama radość :)

nadrobiłam was.. ale nie wiem co komu mam napisać przez tą głowę :(

miłego dnia :*

Czesc :)

Kusiak to nie wiedzialam oj, sądziłam że jako tako przyjaznimy się z Rosją..

Co dziś będziemy robić narazie bez planów może mały spacerekalale nie wiem jak to bedzie bo chorzy

reklama
Marciątko witaj, jak masz siłę to nie musisz zwalniać, ja w pierwszej ciąży miałam przeprowadzkę, remont i dojeżdżanie na badania i wizyty 40 kilomtrów i dałąm radę ;) Zazwyczaj pierwsza ciąża jest o wiele łagodniejsza w przebiegu niż kolejne, u mnie każda ciąża gorsza....

Candy ja nie Kusiak ja Kasica :-p

Do góry