reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam sie wieczornie :)
duzo zdrowka dla Waszych chrobek!

marciątko, powiedziała wprost, że mając dwójkę dzieci, wynajmując mieszkanie i w sytuacji gdzie jedynym żywicielem rodziny jest mąż pozbyłaby się bliźniaków :cool:

Troszkę jestem rozgoryczona
Hania tylko dlatego ze napisalas ze przyjacilka nie napisze co o niej pomyslalam i co bym jej chyba powiedziala, a ze tak spytam sama ma dzieci? albo ma z kim je miec?
Nie przejmuj sie tym co powiedziala, moze z zazdrosci. a moze inne powody - ale jak dla mnie nic jej nieusprawiedliwia - nie mowi sie takich rzeczy kobiecie w ciazy. kropka.

Marianka, a skąd ty to wzięłaś? ja nic takiego nie mam, chyba że u ciebie są skróty a ja całe nazwy, ale jakoś nie widzę...
Sawi, cytologię robią od razu na pierwszej wizycie, mimo, że ja miałam pól roku temu robioną. Wszystkie moje znajome też miały. Ale wiesz, z tego co tu czytam, to co lekarz to inny cudak ;-)
Hana, przyłączam się do dziewczyn, pozbyłabym się takiej koleżanki...

dziewczynki miałyście robioną cytologie teraz w ciąży?

ja miałam 3 tyg temu , potem lekko krwawiłam ale to normalne lekarz powiedział

biedny ten mój Miki przez kaszel co chwila się budzi, tak mu rzęzi , oj nie wiem czy nie oskrzela

Ostatnia edycja:
no własnie dlatego pytam bo krwawię i boli trochę tam w środku
a ja w każdej ciąży miałam robioną cytologie i NIGDY nie plamiłam

może za mocno zrobił , bo mi też tak dość solidnie a w pierwszej nie krwawiłam , wtedy kobieta mi pobierała chyba była delikatniejsza

reklama
Ja też miałam robiona ale około 4 tygodni temu, lekarz mówił ze mogę pamięć ale nic takiego się nie stało. Trochę taki lekki dyskomfort miałam po ale przeszło. Może fakt za mocno pobrał.

Do góry