reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet!!! :) zgadzam sie z Wami, ze robienie zakupow dla dziewczynki sprawia wieksza frajde! Ubranka dla chlopcow tez bywaja ladne, ale sukienka to jednak sukienka a nie koszula :p spie na prawym lub lewym boku. Teraz, kiedy jestem zmuszona lezec, leze na lewym, bo po tej stronie mam telewizor :D u mnie piekna pogoda a z samego rana M. Mnie powyzywal od hrabianek ;) nie wiem o co mu chodzilo, ale chyba o to, ze teraz nic w domu nie robie. Nie wiem kiedy do niego dotrze, ze nie robie tego dla przyjemnosci... Pewnie w lipcu... Milej soboty!

reklama
Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet!!! :) zgadzam sie z Wami, ze robienie zakupow dla dziewczynki sprawia wieksza frajde! Ubranka dla chlopcow tez bywaja ladne, ale sukienka to jednak sukienka a nie koszula :p spie na prawym lub lewym boku. Teraz, kiedy jestem zmuszona lezec, leze na lewym, bo po tej stronie mam telewizor :D u mnie piekna pogoda a z samego rana M. Mnie powyzywal od hrabianek ;) nie wiem o co mu chodzilo, ale chyba o to, ze teraz nic w domu nie robie. Nie wiem kiedy do niego dotrze, ze nie robie tego dla przyjemnosci... Pewnie w lipcu... Milej soboty!

u mnie dzis z rana to samo ;/;/;/ oni nic nie rozumieja ;/ i tak obiad gotuje i cos staram sie ogarnac w domu;/ wrrrr az z nerwow sie poplakalam;/

Dziewczyny wiem że łatwo mówić ale weźcie się za tych chłopów już teraz bo potem przy dziecku będzie jeszcze gorzej ;)

Tak mi się przypomniało że wiele z nas robi remonty i szykuje kąciki dla maleństw.
Czy chcecie stworzyć wątek w którym mogły byśmy się chwalić takimi miejscami lub dzielic się inspiracjami?

Elifit - taki watek to dobry pomysl :) nie wiem jak bedzie jak urodzi sie dziecko, ale dzis nadszedl czas na powazna rozmowe... Chyba zabiore go na wizyte i przy nim zapytam lekarza jak to jest z tym lezeniem. Moze jak mu facet wytlumaczy to cos do niego dotrze...

Tez dołączam się do życzeń i życzę aby zarówno te duże jak i te małe kobietki były bardzo szczęśliwe:), szczególnie w tym pięknym czasie:) ciąży i macierzyństwa, wzajemnego poznawania się z maluchami:):*

Ja się staram na bokach spać ale ciężko jest całą noc przetrwać cierpną i bolą mnie boki, więc się wiercę szczególnie, że ja zawsze na brzuchu spałam. Jestem twarda na brzuchu od początku ciąży nie śpię:)

Ostatnia edycja:
ja tez wlasnie stwierdzilam ze spytam lekarza i jak bedzie kazal lezec to zawolam meza zeby slyszal i mu wytlumaczyl o co tu chodzi ;/ niby sprzata za mnie itd ale i tak wiem co mysli;/

Dzień dobry :)
Dla wszystkich kobietek buziaki i bukiecik tulipanów :)
Ja po wizycie, bez usg tak jak myślałam, no ale badanie w pożądku, na następną wizytę glukoza :p

Katka - górka na grabiszyńskiej, koło stadionu :)

Makota - a może to było w formie żartu?? mój m. też czasem cos dziwnego wymyśli no ale wiemy boje że to dla śmiechu
Coś miałam jeszcze do napisania no i zapomniałam. Igor słucha muzyki, skacze po łóżku a ja chyba dokończę się pakować. Gdzie te czasy kiedy na dwa tygodnie wystarczył mi średniej wielkości plecak... Przy dwójce to juz chyba trzeba będzie samochód na większy wymienić.
Sokoja - udanego spotkania

Wątek z pokoikami dla dzieciaczków to wg mnie dobry pomysł, każdy ma pewnie jaieś ciekawe pomysły, linki, rady więc nie zaginą na głównym

reklama
Witam Was kobietki :-)

venus27 - gratuluję połowinek :tak:

kum- ja też zaczynam mieć kłopoty ze snem, od kilku dni budzę się po 6 i nie mogę zasnąć, a zasypiam też bardzo poźno bo ok 2-3 w nocy :crazy:
a jeśli chodzi o pozycję to śpię na bokach, ale jakoś na prawym też mi wygodniej :p
makota89- ja też mam TV ustawione, że muszę leżeć na lewym :-D mam nadzieje, że Twój M sobie żartował z tymi wyzwiskami, przecież nie leżysz dla przyjemności....
ewa66 - głowa do góry, masz rację, następnym razem zabierz go ze sobą, może się przestraszy jak lekarz mu powie o konsekwencjach:tak:

Mój M też się ulotnił do firmy, więc ogarniecie mieszkania na mojej głowie. Niestety, ale on sam z siebie rzadko kiedy sprząta, tak go mamusia nauczyła niestety, wszystko miał pod noskiem:crazy: walczę z tym, ale nie jest łatwo... Wszystko muszę mu mówić co ma zrobić itd, dobrze, że lubi gotować to czasem mam wolne w kuchni :-D

Wszystkiego Najlepszego Kobietki !!:-D:-D:-D

Do góry