reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Seorise u mnie nie ma takiego piwa:no: Gdzie takie cudo kupiłaś? Ja lubię portery i miodowe piwa latem i czerwone wino zimą..

reklama
Seorise u mnie nie ma takiego piwa:no: Gdzie takie cudo kupiłaś? Ja lubię portery i miodowe piwa latem i czerwone wino zimą..

w zwykłym sklepie nie kupisz, raczej trzeba szukać w sklepach z piwami regionalnymi - to jest z Piotrkowa Trybunalskiego, albo w lepiej zaopatrzonych alkoholowych :tak:

winko też lubie, zimą brakowało mi grzańca z pomarańczą..

ja ostatnio popiłam niemieckiego piwa bezalkoholowego pszenicznego - przepyszne, ale w polsce się go nie kupi.. ogólnie w polsce tylko ten niepijalny lech jest.. no i jak widać jakieś regionalne, poszukam tego co wstawiłaś. może będzie w Piotrze i Pawle..

Z tego co kojarzę to Żywiec i Lech maja ok 0,5% alkoholu a bavaria ma 0%.
Ja za to uwielbiam wino. Smakuje mi o kazdej porze roku. Piję tylko wytrawne wina, no chyba ze jestem w gościach to wtedy sie zadowalam tym czym czestuja :)

Pola tyle samo ma jabłko:-D Ja też tylko wytrawne/półwytrawne piję. Znajomi już wiedzą i zazwyczaj też piją wytrawne, u babci małża piją te okropne ulepki, dlatego zazwyczaj prowadzę w drodze powrotnej, a on sobie pije wódeczkę z panami.

reklama
Nie powiedziałabym - ja mojemu ostatnio powiedziałam, ze jeszcze chwila i koniec picia, bo w razie W sama się do szpitala nie zawiozę..:sorry2:

Do góry