reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
Magda Singh mojej siostry kolezanka ma takie samo nazwisko tylko Monika na imie i drugi czlon nazwiska Khakh i tez z Warszawy i prawdopodobnie Mokotow :)) Ja sama mieszkam pod Warszawa nawet na tej samej ulicy co slonkoonline tylko tyle ze od 2 lat jestem w Australii i teraz oczekuje na staly pobyt tutaj a to bardzo drugotrwaly okres niestety z urzednikami :baffled::tak:

Bo ma męża z Punjabu. Ale świat mały. Być może z widzenia znam ją albo najprędzej mój małż jej malza. :)

Dzien dobry w poniedzialek :)
Jak Wam minal weekend ? moj byl intensywny ale dzis odpoczywam caly dzien ;) nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty u gina .
Milego poniedzialku .

dzien dobry
witam sie niesmialo ,dzis zrobilam test,wyszly 2 kreseczki,druga nieco niewyrazna ale jest :)
milego dnia :)

Jestem nadal w delikatnym szoku o corcie staralismy sie rok a teraz udalo sie podczas pierwszego cyklu, w srode mam wizyte u lekarza i choc pewno niewiele zobacze bo to dosyc wczesna ciaza to chce sie upewnic ze wszystko jest ok bo w piatek jedziemy do rodzicow na swieta( 800km )

Witajcie dziewczynki! Witaj Kama!
Przeczytałam wszystko od początku, dlatego nie odzywałam się przez te kilka dni :)

My o pierwszą ciążę staraliśmy się cały... 1 cykl, a teraz udało się w drugim cyklu :) śmiejemy się, że jak będziemy chcieli trzecie dziecko to będzie to trwało 3 cykle itd.

Dzisiaj rano robiłam betę, wyniki będą po 18, trochę się stresuję, bo jakoś tak dziwnie mnie prawy jajnik boli :/

Piersi mam tak nabrzmiałe, że wyglądają jak bym już miała rodzić haha... a tak poza tym objawów brak :)

u mnie w pracy jeszcze nie wiedzą, zamierzam powiedzieć po 12 tyg, albo jak brzuszek zacznie być widoczny :)

reklama
Smerfetka to była taka lektura przed snem :) bardzo fajnie mi się czytało :)

Magda Singh to masz troszkę wcześniej ale razem będziemy czekać :) ja też sprawdzę przed 18 na internecie czy już jest wynik :)

Do góry