reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

reklama
Anncka no faktycznie 3 tyg dlugo czekac ale dasz rade :-) ja mam pierwsze USG w srode po swietach jest luz ale pewnie we wtorek i w srode to bede znow miala rozstroj zoladka :/

Ewelinka a za Ciebie kciuki tyle osob trzyma ze musi byc dobrze :)

No jutro pierwsza a kolejna 24.04 po świętach

Bo ta na 24.04 miala byc pierwsza bo to pierwszy termin gina a ze sue nartwilan to umowilam się do innego gina na jutro

Ojj, coś same czarne myśli :-( Ewelinka, głowa do góry i jedziesz! Uwierz, a na pewno się uda! :tak:

Anncka, Ty się tak nie uzależniaj :-D Teraz są święta, będzie co robić, czas szybko zleci do wizyty, zobaczysz :-)

Czarna, jeśli chcę kiedykolwiek skorzystać z takiego wyjazdu, muszę to zrobić w tym roku. W maju pójdę na tę rozmowę, poinformuję ich o mojej sytuacji, zobaczymy. Ale tak, rozmawialiśmy i dopuściłam tę świadomość do siebie, że wyjadę, to będę musiała tam urodzić. W USA mam znajomego rodziców, takiego przyszywanego wujka, ale on w SF, a mnie tam niebardzo ciągnie. Ale i tak teraz najbardziej się przychylam ku Hiszpanii :sorry: Chociaż nie ukrywam, że mam nielada dylemat, bo z obydwoma krajami od dziecka jak z domem :confused:

Perrie czy mowisz o San Francisco? Jesli tak to ja z checia sie tam przeprowadze heheh a Ty patrz abys miala gdzies pomoc bo nianka to kupe kasy kosztuje... Moze mame ze soba zabierz ;) fajnie by bylo co

Oczadziałyście z tą betą... Po co to tak sprawdzać? Od sprawdzania nie będzie rosła...

Czasami jak to bylo np w moim przypadku to jest zalecenie lekarza ktore raczej powinno sie brac na serio co nie?! Chociaz powiem ze przy 1 ciazy nawet nie wiedzialam co to jest ta beta heh a zeby sprawdzac czy jestem w ciazy przez to? Hi test i bylo jasne teraz zeby nie to ze lekarka wyslala mnie na powtorke to pewnie tez bym wiedziala tyle co z forum i bylam spokojniejsza ale jesli ktos stracil 1 ciaze np to sie nie dziwie tez bym sie stresowala

Ostatnia edycja:
reklama
Perrie dziekuje Ci za dobre slowo:) Nasz drugi szkrab ma równe 6 tyg, termin mam na 9.12:)a zawsze mowilam ze nie chcialabym w grudniu urodzić a tu masz!!!;D nastepna wizyta 27.05 i trochę badan do zrobienia. Zmienilam gina z kobiety na mężczyznę i jestem zadowolona to prawda ze facet jest delikatniejszy! Juz Swieta za pasem a ja jeszcze jedno okno musze umyć strasznie mi sie nie chce.

Ostatnia edycja:
Do góry