reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

U nas wszystko w normie. Co prawda to tylko taka rutynowa wizyta kontrolna bez usg i wyników krwi, ale dr sprawdziła położenie i ponoc mały lezy główką w dół :) To dobrze

Widzę, że ja mam szczęście póki co bo nic mi nie dolega. Wszystko będzie dobrze dziewczyny, już jesteśmy na końcówce

reklama
Bylam wczoraj na wizycie:) nie bylo mojego lekarza ale udało mi sie dodzwonic do tego od usg i mnie przyjął na samo usg i konsultacje z tym ciśnieniem ale bez badania ginekologicznego bo mowil ze nie chce zabierac ludzi profesorowi:) więc wziął tylko 100zl jak zwykle za samo usg a w następnym tyg będe musiala jechac do swojego profesora na wizyte:)
Zwiększył mi dawkę leków na nadciśnienie i narazie jest ok zobaczymy mam nadzieje ze święta będą spokojne:)
Malutka rozwija sie prawidłowo i dobrze rośnie :) nawet brzuszek wyszedl na 30+0 główka 27+coś :) Rośnie swoim życiem:) Było widac na 100% bułke :D nawet mąż mowil ale bułe widac:p Główke ma juz na dole nogami wali po żeberkach:)
Jestem szczęśliwa ze wszystko jest dobrze:) a i wazy 1350 :D
Teraz na usg juz nie fajnie widać bo dziecko takie duze nie miescie sie juz na ekranie:p

Dziewczyny bardzo współczuję problemów z cukrem :-( Dużo nie zostało do końca, więc to na pewno jest pocieszenie!

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i wagi waszych maluszków mnie zaskakują! Moja znajoma urodziła 28 grudnia córkę w 25 tygodniu ciąży. Malutka ważyła 650g. Kilka dni temu wyszła ze szpitala z wagą 2400g i ma się dobrze:tak: Pokrzepiająca historia!!

Dłuugo nie pisałam bo po ostatniej wizycie okazało się, że z mojej niuni wyszedł niuniek:-D Trochę to przeżyłam, bo od 12 tygodnia podobno miała być córa...No, ale będę miała kochanego urwiska:-D Najważniejsze, że zdrowe. Na usg 3d też wszystko prawidłowo. Po świętach wstawię zdjęcia :-) Poproszę o zmianę płci w tabeli....

Venus - ale jaja :-D dobrze, że nastawiłaś się psychicznie na inną płeć ;) a jak stałaś z wyprawką? Będziesz miała dwóch chopaków ;)

reklama
Do góry