hej dziewczyny
u nas dziś było spanie do 9,30

, a teraz chodzę nieprzytomna

Aga dla mnie nie ma odpowiedniego ubrania na deszcz dla mnie deszcz to jedna wielka porażka i zresztą nie wytłumaczę dziecku, że nie może skakać na dmuchanym zamku bo pada deszcz.
aronia fajny macie ten wodny plac zabaw, super sprawa :-), a ja bym w ogóle nie chciała zimy

Sunshine moja tak się kręci że na razie mogę zapomnieć i tym by spała bez łóżeczka
katrina jak to co drug dzień w Wilczynie to ona nie jest z Tobą ??????? Ja Wilczyna nie lubię i nie jeżdżę tam, śmierdzący staw i do tego ludzi tyle że jak śledzie leżą na plaży
polaa nie wiem co można lubić w zimie, za przeproszeniem wku..... mnie to cholerne ubieranie i palenie w piecu, a przede wszystkim siedzenie w domu bo ile można być na dworze w takie zimno !!!!!!! a do tego ta ciągła szarość lasu i brak zieleni mnie dobija, przeprować się do Norwegii :-):-):-)
co do anty bym się nie zgodziła
asik mi najbardziej zależało na koncercie IRA ale nie poszłam byłam wykończona całym dniem, choć mój K mnie wyganiał i jeszcze o 21,30 mówił do mnie abym szła ale nie chciało mi się, ja w ogóle od kąd jest mała zrobiłam się nietowarzyska
wczoraj mieliśmy iść na 17 najpierw na grila do znajomych a później razem mieliśmy iść na festyn to zadzwoniłam do koleżanki i powiedziałam że niestety moja ciotka nie może przyjść do małej a z małą w taki deszcz nie przyjdę, a kiedyś kto by pomyślał że ja w domu będę siedzieć tylko czekałam na weekend i imprezy
A tak w ogóle to wiecie co właśnie byłam w czwartej u tej koleżanki z małą i jakoś wydawało mi się że nie miała ochoty ze mną rozmawiać, a kiedyś się bardzo kumplowałyśmy, ja do niej coś mówiłam, a ona patrzyła gdzie indziej aż w końcu mi powiedziała że musi iść gotować obiad i że podziwia mnie za cierpliwość do małej i jak to będzie jak przyjdziemy z nią na grila to mi się odechciało tego grila.
Niespodzianka dziś jest ładniej ale już nie ma festynu

Muńka sto lat dla Twego mężusia

Aga lepiej udaj się do jakiegoś specjalisty niech on zaopiniuje, no ja też nie zakładam małej butów bez choć trochę usztywnianej pięty, oprócz crocsów na basenie
I nie przejmuj się tym, że nie masz tatusia Ty jesteś i mamą i tatusiem i to najlepszym pod słońcem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a temu PANU na tym festynie bym coś powiedziała niemiłego, szkoda że mnie tam nie było !!!!!!!!!!