reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
hej kobitki
sto lat dla naszych dzisiejszych solenizantów
Wstałyśmy o 8

, a myślałam że będzie wczesna pobudka
josie o piciu wody z kąpieli już kiedyś mówiłam i olałam to jak powiedziałyście że Wasze dzieciaki tak samo robią i nie zwracacie na to uwagi.
A moja to nawija jak nie wiem co, ja już nie nadążam nad nowymi słowami bo jest ich tyle że sama się gubię.
andzia ja też czekam na to słońce jak na zbawienie normalnie
asik ja to bym chciała zrobić imprezę w piątek 20 czerwca bo moja chrzestna wtedy moze z nami posiedzieć dłużej, ale chyba jednak będę zmuszona zrobić imprezę w sobotę
mlodak ja w tamtym roku też wiele rzeczy robiłam jeszcze jak byli już goście bo niektórych się nie dało zrobić wcześniej
Kurdę normalnie nie wiem co zrobić, chciałam małej zrobić taki drewniany plac zabaw na ogrodzie mój K twierdzi że to nie jest potrzebne bo jak pójdzie do przedszkola to będzie miała dość tam zabawy i znudzi ją to w domu, nie wiem co mam sobie o tym myśleć? ?????!!!!!!!!!
A Wy co sądzicie ???????????????????
sto lat dla naszych dzisiejszych solenizantów

Wstałyśmy o 8

josie o piciu wody z kąpieli już kiedyś mówiłam i olałam to jak powiedziałyście że Wasze dzieciaki tak samo robią i nie zwracacie na to uwagi.
A moja to nawija jak nie wiem co, ja już nie nadążam nad nowymi słowami bo jest ich tyle że sama się gubię.
andzia ja też czekam na to słońce jak na zbawienie normalnie

asik ja to bym chciała zrobić imprezę w piątek 20 czerwca bo moja chrzestna wtedy moze z nami posiedzieć dłużej, ale chyba jednak będę zmuszona zrobić imprezę w sobotę
mlodak ja w tamtym roku też wiele rzeczy robiłam jeszcze jak byli już goście bo niektórych się nie dało zrobić wcześniej
Kurdę normalnie nie wiem co zrobić, chciałam małej zrobić taki drewniany plac zabaw na ogrodzie mój K twierdzi że to nie jest potrzebne bo jak pójdzie do przedszkola to będzie miała dość tam zabawy i znudzi ją to w domu, nie wiem co mam sobie o tym myśleć? ?????!!!!!!!!!
A Wy co sądzicie ???????????????????
andzia1980
Fanka BB :)
alijenka - mi sie wydaje, ze plac zabaw z jakims malym domkiem to super sprawa, nawet dla starszych dzieci, a w przedszkolu dzieci wvale nie sa az tak duzo na dworze zeby miało jej sie znudzic
))
asik - uniósł sie honorem
a nich dziewucha wie,ze z nim nie tak łatwo ;-)
pomysł na urodziny fajny u nas chyba nie realny
asik - uniósł sie honorem

pomysł na urodziny fajny u nas chyba nie realny
alijenka
no właśnie andzia ja tak samo myślę, ale powiem Ci że więcej osób jest przeciwko :-(
andzia1980
Alijenka - te osoby pzreciwko to pewnie bez dzieci, albo te które wolą włączyc bajke i mieć śiwety spokój. A jakie argumenty na nie oprócz tego ze Nataszka za pare lat pójdzie do pzredszkola.???
aronia12
alijenka - plac zabaw we wlasnym ogrodku na pewno nie zaszkodzi ;-) A na ile Nataszka z niego bedzie korzystac to juz zalezy od niej. Nasz ma poki co hustawke i piaskownice i zainteresowanie na chwile obecna jest... zerowe
A macie daleko fajne publiczne place zabaw? Ja bym na Twoim miejscu w ogrodku w pierwszej kolejnosci zrobila cos, co jej sie spodobalo na innych placac zabaw i/lub cos, czego na okolicznych placach zabaw nie ma a myslisz, ze by sie jej spodobalo :-)

alijenka
andzia różni ludzie nie tylko bez dzieci, a do przedszkola chcę ją wysłać na następny rok, do tego nie ma tu tak dzieci aby miała się z kim bawić na tym placu
aronia moja też jak na razie nie ma zainteresowania piaskownicą czy huśtawką, a wręcz huśtawki się boi ostatnio i nie wiem dlaczego, na plac zabaw mam kawałek jakieś 1,5 km i nie bardzo mi się chce tam chodzić bo tam zawsze tyle dzieciarni że aż rzygać się chce, a do tego te biadolące matki, no a później małą z niego wyciągnąć to szok bo jest histeria na maksa, ona uwielbia ślizgawkę i pod to chcę jej ten plac zabaw zrobić bo tam już jest konkretna ze ślizgiem 2,5-3 m, a te wszystkie plastikowe co są wolnostojące to ślizg 110 cm mają, a te długie to ceny mają kosmiczne
aronia moja też jak na razie nie ma zainteresowania piaskownicą czy huśtawką, a wręcz huśtawki się boi ostatnio i nie wiem dlaczego, na plac zabaw mam kawałek jakieś 1,5 km i nie bardzo mi się chce tam chodzić bo tam zawsze tyle dzieciarni że aż rzygać się chce, a do tego te biadolące matki, no a później małą z niego wyciągnąć to szok bo jest histeria na maksa, ona uwielbia ślizgawkę i pod to chcę jej ten plac zabaw zrobić bo tam już jest konkretna ze ślizgiem 2,5-3 m, a te wszystkie plastikowe co są wolnostojące to ślizg 110 cm mają, a te długie to ceny mają kosmiczne
aronia12
alijenka - no to zbieraj na zjezdzalnie ;-) Domki to tez wydaje mi sie inwestycja przyszlosciowa - dziewczynki uwielbiaja sie w nich bawic dlugie lata. Jak nie macie kasy na domek to mozecie kupic chocby namiot - da sie go zabierac tez na wyjazdy. A jak zobaczysz, ze mala go uwielbia to z czasem i domek moze postawicie. My mamy w promieniu 1km 4 duze place zabaw z 6 zjezdzalniami, z czego wiekszosc stoi pusta (nad czym ubolewam), wiec my na razie nie planujemy.
Edek: dziec wlasnie nauczyl sie nowego slowa: "hapicie" czyli kapcie :-)
Edek: dziec wlasnie nauczyl sie nowego slowa: "hapicie" czyli kapcie :-)
Ostatnia edycja:
Witam,
Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów
Dużo zdrowka :-)
Aronia tak krolestwo guliwera fajna sprawa nie tylko dla dzieci ale i dorosłych
Fajnie było
alijenka rób taki plac, super sprawa. Taki drewniany jest fajny, my w ogrodzie mamy dla chłopaków tylko trampolinę i zjeżdżalnie, teraz zastanawiam się nad huśtawkami właśnie na takiej drewnianej podstawie
U nas tort chyba będzie z Dorą bo to jedynka bajka, która Wojtek uwielbia :-) Może i bardziej dziewczęcy ale co tam, najważniejsze żeby dziecku się podobał
Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów

Aronia tak krolestwo guliwera fajna sprawa nie tylko dla dzieci ale i dorosłych

alijenka rób taki plac, super sprawa. Taki drewniany jest fajny, my w ogrodzie mamy dla chłopaków tylko trampolinę i zjeżdżalnie, teraz zastanawiam się nad huśtawkami właśnie na takiej drewnianej podstawie

U nas tort chyba będzie z Dorą bo to jedynka bajka, która Wojtek uwielbia :-) Może i bardziej dziewczęcy ale co tam, najważniejsze żeby dziecku się podobał

reklama
agaundpestka
Ja tylko na chwilkę, czekam właśnie na nowe info, ze szpitala.
My mamy na działce trampolinę, piaskownice jak ciepło to namiot(domku jeszcze nie zrobiłam
) i młody wszystko uwielbia w piasku grzebie na trampolinie może skakać non stop. Więc taki plac zabaw koło domu fajna rzecz, ale dla mnie i tak nie zastąpi (miejskiego) placu zabaw, ze spędem dzieciaków
tam się jednak uczy obcowania w stadzie
kolejki do zjezdzalni itp., a inne osoby średnio mam nosie czasami fajnie jak ma się do kogo odezwać, a zasami można unikać chodząc za dzieciakiem.

Najlepszego dla Naszych 2latków!!!

My mamy na działce trampolinę, piaskownice jak ciepło to namiot(domku jeszcze nie zrobiłam

Mój tez bez szaleństw, bo najzwyczajniej brak mi talentuAga ja tam tort zamawiam zwykły bez szaleństw![]()
Najlepszego dla Naszych 2latków!!!

Załączniki
Ostatnia edycja: