reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka D. ma urodziny w środę (25), w sobotę tort a w niedziela wycieczka:tak:co do placu zabaw na podwórku ja jestem za! U nas dzieciaki mają piaskownice, zjeżdżalnie, 2 huśtawki i trampolinę. K. chce jeszcze zrobić drewniany domek ale kiedy to zrobi to nie wiem...

Andzia hehe dokładnie, niech sobie dziewucha nie myśli, że z nim można tak pogrywać:-D

Aronia "hapicie":-)

młody śpiący ale się nie położy tylko marudzi:baffled:

reklama
Tylko na chwilke, jestem na antybioyku od soboty a dzis mnie tak ucho i prawy migdal boli ze gadac nie moge :dry::-(

Sto lat dla Kubusia i Piotrusia :tak:

Andzia- &&&&& bedzie dobrze :tak:

Dziewczyny sorki, ze nie nadrabiam pisaniem ale wszytsko przeczytalam :tak: Mam troche pracy do zrobienia i w dodatku jestem troszke zalamana :-:)-(

W poniedzialek dowiedzialam sie ze jestem na liscie do poprawki i egzamin w srode!!!:no: a na moim profilu wciaz nie mam informacji o wynikach, po krotkiej konwersacji okazalo sie, ze moj egzamin wogole nie zostal wyslany do sprawdzenia!!!!:wściekła/y::wściekła/y: - wina komputera- i kuzwa miesiac z zycia wyjety poszedl na marne i musze zaczynac wszystko od nowa :-:)-:)-( Normalnie plakac mi sie chce jak tylko o tym pomysle :wściekła/y::-:)no:

Sunshine - nic sie nie da z tym zrobić??? :wściekła/y: moze jakoś gdzieś Twoj egz jest zapisany??? &&&& za rozwiązanie problemu.
Na gardełko polecam plukanie cytryna ( czytsym sokiem).

Sto lat dla Kubusia i Piotrusia!

Aga kciuki za babcię!!!

Sunshine oj wkurw bym miała na maxa, ale może się okaże, że jednak nie musisz zaczynać od nowa?...

sorki dziewczyny że tak rzadko i na szybko zaglądam :zawstydzona/y: ale od czegoś trzeba zacząć;-)

buziole dla Was!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunshine zdrówka! Oby udało się to jakoś rozwiązać i żebyś nie musiała pisać od nowa &&&

Zaza fajno, że zajrzałaś:tak:

Andzia jesteś już po wizycie?

a mnie dopadł jakiś smutek:-( bez jakiegoś konkretnego powodu

Dzięki Kochane za życzenia w imieniu Piterka! :-) Kochane jesteście!
Drogi Kubusiu, buziole szczególne od nas!!!! Pozdrawiamy cieplutko!!!!

Ja chce znowu do Turcji...ugotowane...sprzataniem sie nie przejmowałam, mnóstwo czasu dla dzieciaków przez to i na bb mogłam regularnie zagladac...a teraz sajgon straszny...:///

Sunshine, o rany...! współczucia! :/// trzymam kciuki zeby tym razem było juz wszystko ok.

A my bylismy z Piterem u psycholożki poleconej przez Munkę (muah***) no i okazało sie, ze wbrew temu co podejrzewałam mały nie ma zaburzen intergracji sensorycznej, ale moze byc cos powazniejszego...zmartwił ja brak kontaktu - nie mogła za bardzo wciagnąc go do wspolnej zabawy, bo on jak zwykle miał swoją wizje zabawy...no a te trudnosci z nawiazaniem kontaktu to juz zaburzenie spectrum autyzmu i bedziemy miec 4 spotkania z inną specjalistką, ktora specjalizuje sie w kontakcie...moze ona go troche otworzy...martwię sie :/// czasem bardziej...czasem mniej, ale sie martwie :/ choc ludzie wokoł czasem w ogole nie rozumieją po co diagnozuje bo według nich wszystko jest ok z małym...i ze wmawiam mu choroby....:///

Hatszept - zdrowka dla Piterka: i z okazji jego swieta i tak ogolnie - oby Twoje obawy okazaly sie bezpodstawne!!!!

Sunshine - to jakas paranoja... Oni zawinili a Ty masz pisac jeszcze raz? Za pomysle rozwiazanie i za Twoje wyzdrowienie &&!!

Dzis spacer byl dosc udany. Obserwowalismy wiewiorke i sliczne wielkie zielone zuki :-) Pol godziny bawilismy sie we wsadzanie patykow w piasek :-) Uczylam go przy okazji slow "cienki" i "gruby" :-) Ale bez wpadek sie nie obylo. Dziec probowal powtorzyc za mna slowo "przyniesc" (kiedy szukalismy pytyczki) i wolal "penis penis" :szok: A potem zrobil wielka kupe a ja nie mialam ani pieluch ani chusteczek :baffled: Wielkim lisciem kasztanowca wyciagnelam mu kupe z pieluchy i bawilismy sie dalej :rofl2:

hatszept u Piterka na pewno wszystko w porzadku, trzymam kciuki zeby nic nie zdiagozowali

asik smutac sie tak bez powodu??? nu nu nu
wizyta trwala 2 min, nawet mnie nie dotknal ;(;) usg za 3 tyg i wtedy zobaczymy

czeka mnie dzis rozmowa z mama . trzymajcie kciuki (znowu;)) zeby zgodzila sie pilnowac M, ale najpierw musi pojsc do lekarza (a przekonanie jej do tego bedzie bardzo trudne)

aronia :D u was to zawsze cos sie dzieje

Byłam z małą u lekarza bo kazała przyjechać, zadzwoniłam do niej bo mała zaś zrobiła taką kupę ze śluzem, ogólnie jest oki nie jest odwodniona i wszystko inne zdrowe, dostałyśmy niuforyksazyt w zawiesinie, a potem by mała sobie połamała palce u lewej ręki, przyjechałyśmy do domu i wyciągnęłam ją z auta zamykałam drzwi a ta w ostatniej chwili włożyła rękę w te zamykające się drzwi od auta nie zdążyłam ich złapać wyobrażacie sobie co się działo ?????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całe szczęście palcami normalnie rusza ma troszkę popuchnięte ale ogólnie wszystko tą ręką robi i łapie także mam nadzieje że zakończy się to tylko siniakami, a później wchodziłyśmy do domu i jej się noga omsknęła na stopniu, uderzyła piszczelem i zaś ryk ja nie wiem po kim ona taka wypadkowa jest !!!!!

Aga ja właśnie zachorowałam na trampolinę dla małej ale są strasznie drogie, czaję się na jakąś licytację nowej trampoliny

polaa no właśnie ja chciałam jej coś takiego zrobić
4299930626
4299930626_4
a moja uwielbia też Dorę ale teraz strasznie lubi także Diego

aronia no ja właśnie wszystkim powiedziałam aby dali kase na jej urodziny i za to chcę jej zrobić taki plac zabaw

Sunshine zdróweczka !!!!! a ja na gardełko polecam płukankę wody z wodą utlenioną, pół szklanki wody zwykłej i 2 łyżeczki wody utlenionej

zaza:-D :-D

asik ja tez jakaś taka chodzę dziwna i smutna :-(

hatszept będzie wszystko dobrze :-)

aronia moja ostatnio tak bawiła się żuczkiem że biedny stracił swoje życie

reklama
Asik też mi się zdarza takie doły łapać bez powodu, może jakiś komediowy film poprawi ci humor?

Hatszept ja trochę nie w temacie, że Piterek ma problemy... wcale ci się nie dziwię, że szukasz opinii o specjalistów, tym bardziej że jako matka wiesz najlepiej, prawda? mam nadzieję, że problem okaże się niewielki i łatwy do naprawienia!

Alijenka oj bidulka! ale pewnie szybko zapomni o przykrym wydarzeniu :yes: a plac zabaw genialny, ale inwestycja dośc kosztowna, co?

Do góry