Byłam z małą u lekarza bo kazała przyjechać, zadzwoniłam do niej bo mała zaś zrobiła taką kupę ze śluzem, ogólnie jest oki nie jest odwodniona i wszystko inne zdrowe, dostałyśmy niuforyksazyt w zawiesinie, a potem by mała sobie połamała palce u lewej ręki, przyjechałyśmy do domu i wyciągnęłam ją z auta zamykałam drzwi a ta w ostatniej chwili włożyła rękę w te zamykające się drzwi od auta nie zdążyłam ich złapać wyobrażacie sobie co się działo ?????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Całe szczęście palcami normalnie rusza ma troszkę popuchnięte ale ogólnie wszystko tą ręką robi i łapie także mam nadzieje że zakończy się to tylko siniakami, a później wchodziłyśmy do domu i jej się noga omsknęła na stopniu, uderzyła piszczelem i zaś ryk ja nie wiem po kim ona taka wypadkowa jest !!!!!
Aga ja właśnie zachorowałam na trampolinę dla małej ale są strasznie drogie, czaję się na jakąś licytację nowej trampoliny
polaa no właśnie ja chciałam jej coś takiego zrobić
a moja uwielbia też Dorę ale teraz strasznie lubi także Diego
aronia no ja właśnie wszystkim powiedziałam aby dali kase na jej urodziny i za to chcę jej zrobić taki plac zabaw
Sunshine zdróweczka !!!!! a ja na gardełko polecam płukankę wody z wodą utlenioną, pół szklanki wody zwykłej i 2 łyżeczki wody utlenionej
zaza
asik ja tez jakaś taka chodzę dziwna i smutna :-(
hatszept będzie wszystko dobrze :-)
aronia moja ostatnio tak bawiła się żuczkiem że biedny stracił swoje życie