reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Asik jak to co robić ... do lekarza iść, nie wiesz przecież czy Ci sie coś nie naderwało.

Właśnie sobie przypomnialam,ze nie zapłaciłam rachunku za prad:szok: Ale byłby wstyd jakby za pare zł odcili energię :-D

reklama
Andzia taa do lekarza... nie pamiętam kiedy byłam ostatnio. Liczę, że samo przejdzie:tak:
Dobrze, że Ci się przypomniało z tym rachunkiem bo później więcej zachodu z podłączeniem niż to warte

hej kobiałki

Sto latek dla Szymka
ur3.jpg

katrina no właśnie najważniejsze aby tort był smaczny :-):-):-)

Aga dlatego na ten stolik polowałam bo przecież widziałam go u Was, nie martw się mi też czasami się zapomina o tym że trzeba coś zjeść ale widocznie mała nie jest taka głodna bo nie domaga się :-D:-D

asik i jak noga nadal boli ??

Sunshine aaaa rozumiem i dlatego ta wcześniejsza impreza :-):-)

andzia ja w tamtym roku robiłam urodziny małej dopiero jakoś 20 lipca czy jakoś tak :-D:-D i chyba jako ostatnia z forum :-):-), a i tak odrazu by Ci prądu nie odłączyli najpierw wysłaliby ponaglenie :-):-):-)

Asik moze samo pzrejdzie moze nie... oby :)

R-ku jeszcze nie zapłaciłam, zanim dotre do domu to pewnei znowu zapomne. Zachodu z podłaczeniem duzo,a le jaki wstyd byłby... bo przecież ja z firmy :-p:-D

Aga - Chciałaś zagłodzić dziecko ???;-):-p Mufinki dobre i szybko wychodzą z tego pzrepisu Munki na placka bananowego ( w pzrepisach)
Nie lubię bananów :D a co do pradu to kiedyś zapomniałam i zjawił się pan odłączyć bez upomnienia :szok::szok: ale dogadaliśmy się :)

andzia ja w tamtym roku robiłam urodziny małej dopiero jakoś 20 lipca czy jakoś tak :-D:-D i chyba jako ostatnia z forum :-):-), a i tak odrazu by Ci prądu nie odłączyli najpierw wysłaliby ponaglenie :-):-):-)
Hehe nie tak do końca 20lipca, bo my byliśmy w dniu jej urodzin na torciku :D

Ja rano poszłam na zakupy i co teraz mi się przypomniało, ze nie kupiłam nic na tort :D poza masą i barwnikami :D
Teraz wróciliśmy od babci :) i miło patrzeć jak widać, ze nie cierpi :) Antek spisał się na medal i dzięki niemu babcia miała cały czas uśmiech na twarzy, bo on ją co chwile kochał i całował po rękach :)

No nic młody śpi, a ja z kawką idę prasować :)

Asik, a z noga nie żarty spotkałam dziś sąsiadke z córką (12l) wczoraj na wf uderzyła się w dwa palce niby pielęgniarka powiedziała, ze lekko stłuczone, a wieczorem tak jej spuchły, ze jechali na pogotowie i co dwa składane pod narkozą i w szynie.

Szymku wszystkiego najlepszego. Spelnienia marzen :)

tort-dla-dziecka.jpg

Aga to ja juz nie narzekam na ceny fotelikow, bo w Pl nawet uzywki dwa razy drozsze. Ciesze sie, ze babcia lepiej sie czuje. Opanowali juz sytuacje? Wiadomo kiedy bedzie mogla wyjsc do domu? Antek jaki slodziak z babcia... moj by pewnie jeszcze przywalil :confused2:

Asik uuu to dziwne, ze noga tak nagle zaczela bolec. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie.

Sunshine to czekam na zdjecia :) Zastanawialam sie czy kupic Tomciowi namiot z tunelem (w argosie jest jakas promocja), albo taki kartonowy ( z lidla), ale miejsca w pokoju na to nie ma. Musialoby stac w stolowym, a nie tak dawno przenosilam wszystkie zabawki, zeby pierdzielnik ogarnac :sorry:

Andzia mysle, ze 5/6 lipiec to i tak nie tak daleko od urodzin. Jaki tort robisz? Jakis wymyslny czy tradycyjny.
Jak bedziesz w domu i wejdziesz na bb to Ci sie o rachunku przypomni ;)

U nas nic ciekawego. Park, zakupy, drzemka, obiad, puzzle ;)

Macie moze sprawdzony przepis na tradycyjny sernik? Chodzi mi o taki raczej ciezki, gesty z brazowym spodem i topem ( to ewentualnie sama znajde ;) ) Sama mam przepis na taki bardzo puszysty i lekki - jest super, ale zachcialo mi sie takiego jak kiedys moja babcia robila i on byl wlasnie taki zbity, wrecz sycacy bym powiedziala ;-):-D

Załączniki

• tort-dla-dziecka.jpg
    tort-dla-dziecka.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 97
Szymuś wszystkiego najlepszego!!!!

asik szybko biegiem do lekarza!

Niespodzianka taki zbity i ciężki sernik to ten na pewno Moje Wypieki | Sernik tradycyjny ale on jest bez spodu

andzia ja wczoraj znalazłam zapodziany rachunek za prąd, ale okazało się, że jednak zapłacony ;)

ech takiego mam ostatnio lenia, że szok, nic mi się nie chce, a od wczoraj w robocie to praktycznie nic nie zrobiłam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry