reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

hej ho ;-)
witam się wieczorową porą. Własnie kończę jeść kolację i zabieram się za stos prasowania, bo jutro moje dzieci pozostaną w piżamkach albo będą pomykać w pomiętolonych ubraniach :sorry2:.
Dzisiaj pierwszy raz moje Maleństwo zostało na 6 godzin bez mamusi....i nie zrobiło to na Nim żadnego wrażenia, gorzej ze mną i z moimi cycami :-D. Babcia dała Małemu butelkę z mleczkiem kupionym w aptece. Wciągnął elegancko i był grzeczny jak aniołek <dumna>.

Karola gratuluję mianowania!!!
Gdzie jesteś ubezpieczona? W ogóle muszę się tez tym zająć i becikowe po wizycie u gina...Chryste ja nigdy z tych papierków nie wygrzebię się :eek:

Mika spóźnione życzenia urodzinowe!!! Sto lat!!!

Możecie polecić jakąś bieliznę wyszczuplającą? Nigdy tego nie kupowałam, a brzuszek mi taki flapuś został a w sobote na wesele idziemy i marzy mi sie wbić w obcisłą kieckę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny mi jeszcze do konca nie obkurczyla sie macica.. Zostalo juz nieduzo. No ale czy to nie za dlugo? Nie da sie tego przyspieszyc?

Sokoja- moze bielizna wyszczuplajaca z Gatty? Jedz naj do salonu i poprzymierzaj:)!

Karola- Gratuluje:) SM- Super. Mama:D

Ostatnia edycja:
mika, darunia, elift, sokoja, jestem ubezpieczona w Warcie, dostałam 500 zł, chyba to jest za wszystko za pobyt (4 doby) i poród ale w sumie nie wiem jak oni to liczą.

dzięki za gratulacje! ;)

Ostatnia edycja:
hej
sobota chyba rodzinna bo coś mało postów :)
Zaliczyliśmy dziś festyn, nawet miałam przyjemność (??) pojeździć na karuzeli z synem, ale on był zadowolony to ważne :)
Jutro pierwsza, krótka bo krótka, wyprawa w góry. Może to szumne słowo, lepiej napisać wyjazd :) Sprawdzimy przy okazji jak najmłodsza zachowuje się na wyjazdach. W przyszłym tyg już na 3 dni wyjeżdzamy więc mam nadzieję ze bedzie ok.

Ja mam odwrotnie. Całą ciążę, było mi strasznie gorąco, po ciąży też. Do teraz tak mam, okna na full otwarte przez noc a mi dalej ciepło.
Karola - gratulacje zdanego egzaminu. Pamiętam jak z malutkim Igorkiem magisterkę pisałam. Stos książek wokoło, synek przy cycu i pół dnia przed kompem. Ojjj fajnie było na studiach :D

Ubezpieczenie mam w PZU i też dostałam za pobyt w szpitalu i za poród. Nie mam pojęcia jak liczą cc.

Dziewczyny ubezpieczone w pzu jaką macie składkę płaconą? I co obejmuje wasza polisa? Za Aru za cc nie dostałam. Za pobyt szpitalny ten nie porodowy teraz z Zuzią też mi nie dali.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny w czwartek dostałam skierowanie na badanie pod kierunkiem rotawirusa u małego przez te wsiakajace kupy ale cholera nie mogę pobrać nic. Troszkę zeskrobalam ale pani w lab powiedziała ze za malo i kazała próbować dalej. W pistek mąż w pracy i nie miał kto zawieść a do lab mam 30 km. W weekend nieczynne. W pon sprobuje ale kurcze to wszystko wsiąka i nie mogę zebrać bo jak? Wsadzilam ceratke to raz sie zsuwa i splywa bo maly się roi a potem to juzmu ranki zrobila aż. Nie mam pomysłu a w sumie musze zrobic to badanie bo to ważne.

Elifit ja mam wariant VII w pzu, dostałam za poród i za pobyt w szpitalu pow.3 dob. Przyznali mi prawie 600zl. Za cc nic, bo to nie jest operacja z listy, która maja...może przy wyższej składce jest płatna. Przy Oli tylko za poród dostałam, mialam wtedy inny wariant, inny pracodawca był wtedy i inaczej składki wyglądały... Na szczęście za poród i ja i mąż dostaliśmy, bo za niego też składki płacę. Właśnie, muszę teraz zmienić wariant, już mi taki z porodem niepotrzebny :)

Idę spać, siostra z chlopem przyjechali,już właściwie nie chlopem a narzeczonym , za rok pewnie wesele

Kopacz my oplacalismy dobrowolne ubezpieczenie grupowe u mnie w pracy, tzn. Ja i mąż mój

Kornela a może przyklej ten woreczek na siusie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry