reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Missis,Martucha,Ginger- trzymam za Was mocno kciuki, duzo wypoczywajcie i zdrowo się odzywiajcie :* Pozostałym dziewczynom również życze duuużo zdrówka :)

A ja jestem dziś po pierwszym usg. Wszystko w porządku, serduszko bije, a dzidzia jest dwa razy większa w porównaniu do danych z suwaczka, bo ma aż 11 milimetrów.Zdziwiłam sie ,ze aż tyle,ale doktor powiedział ,ze biorąc pod uwage date ostatniej miesiaczki (27 sierpnia) to jest akurat w sam raz :) Teraz trzeba porobic wszystkie badania i za 4 tygodnie kolejna wizyta.

reklama
Dziewczyny współczuję Wam tych dolegliwości;(( kurde nie tak to powinno wyglądać.. trzymam kciuki za pomyślność.

Dżoana9 super, że wizyta udana;) maluszek rośnie:)

a ja pospałam, moja mama upiekła oponki i oczywiście przejadłam się;d.. tak w ogóle to ważyłam się wczoraj i mam 1,5kg do przodu;dd ale jem dużo więc nie ma się co dziwić.

Dziewczyny trzymam kciuki za Was, duzo zdrówka każdej z Was życze.

Leje u mnie strasznie, jesien pelna para juz. Synek śpi od godziny z jednej strony to dobrze ale z drugiej do połnocy spac nie bedzie chcial ehhh

witam wszystkie mamusie w ten ciepły wieczór

Dżoana, gratulacje bijącego serduszka!

Martucha, mississ - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. 3majcie się dziewczyny

u mnie nasilają się mdłości, dzisiaj myślałam że zwymiotuję na koleżankę, której perfumy ewidentnie mi nie podeszły
I niestety dostałam jakiś dziwnych upławów... gęste, białe. Czy to normalne, miałyście kiedyś coś takiego?

Dziękuję dziewczyny :)

Lady Agness- ja tez mam takie białe i jak byłam na pierwszej wizycie 3 tyg, temu lekarz powiedział ze jest ok :)

witam wszystkie mamusie w ten ciepły wieczór

Dżoana, gratulacje bijącego serduszka!

Martucha, mississ - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. 3majcie się dziewczyny

u mnie nasilają się mdłości, dzisiaj myślałam że zwymiotuję na koleżankę, której perfumy ewidentnie mi nie podeszły
I niestety dostałam jakiś dziwnych upławów... gęste, białe. Czy to normalne, miałyście kiedyś coś takiego?

mam podobne upławy;/

W internetach piszą o tym tak: " Białe upławy u ciężarnych są spowodowane działaniem estrogenu – hormonu, który zwiększa przepływ krwi do okolic miednicy i pobudza tkanki śluzowe kobiety." :)

reklama
Hej:)
W końcu nieśmiało postanowiłam się ujawnić.
Dziś mój 5 tc i 2 dzień ciąży, to moja druga ciąża, niestety pierwsza nie zakończona sukcesem:( brak serduszka...
Teraz wszystko powinno być dobrze, a męczą mnie cholerne brązowe plamienia...umieram ze strachu:(
W piątek wizyta u gin, czy możliwe, że zobacze juz serducho? A póki co chyba czas odpocząć od pracy, leżeć plackiem i zamienic duphaston na 2x2 luteine ....
Zazdroszcze wam dzieciaczków ktore macie, a dziewczynom, które widzialy serduszka gratuluje:*

Do góry