GingerBaby
Fanka BB :)
Ooooooo naleśniki z nutella bym chciała i dżemem i Inke do tego Hehehehhehe musze dziś ufarbowac włosy bo wyglądam jak zombie Hihihi. No i dziś do pracy ale weekend juz wolny ciesze się niezmiernie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja też brałam dopiero jak odebrałam wyniki krwi bo testy mi jeszcze nie wychodziły czyli od 4 tygodnia... wcześniej nie brałam bo już szczerze straciłam nadzieje ze nam się uda a tu taki psikus heh. Ja jem fete, nie dajmy się zwariować :-) Ja się czuje super mdłości to miałam ze dwa razy chyba, ale bardzo się ciesze bo schudłam 4 kilo heh no cudownieNie wiem jak u was ale mi to brzuszka trochę widać jak się obcislo ubiore, szczególnie wieczorami mi brzuch wychodzi od 6 tygodnia robie sobie zdjęcia wiec widzę ze rośnie heh
ja dziś jem grzanki. Ja się upaść nie mogę bo będę na wózku inwalidzkim jeździćHahhahaha ja jak zrobię kupę to się rozwija czerwony dywan i fanfary grająja dziś jem grzanki. Ja się upaść nie mogę bo będę na wózku inwalidzkim jeździć
MalaZosia a nie wiesz czy wiecej dzieci tak sobie pozwala na lekcjach? Moze warto porozmawiac z dyrektorem zeby pania troszke ustawil? Bo zmiana klasy pewnie nie wchodzi w gre??
Gingerbaby ja takie fanfary w drugiej ciazy mialam. Koszmar. Teraz na szczescie luzik![]()
Chętnie bym jej to powiedziała, ale ma być opiekunem przez 3 klasy i nie chce robic sobie z niej wroga, choc i tak juz miłością do siebie nie pałamy. Zawsze mogę o ile sie da przepisac młodego do I a do mojej ulubionej pani, która miała z Piotrkiem zajęci a zerówce i zawsze miała o nim dobre zdanie a młody ją uwielbiał. Tylko tam chodza same 6- latki, więc nie wiem czy się da.