katjuszkaa
Fanka BB :)
Dzień dobry  ciepło jak we wrześniu
 ciepło jak we wrześniu  aż nie wiem czy to zbyt zdrowo...
 aż nie wiem czy to zbyt zdrowo...
Byłam z młodą w sklepie właśnie, coś do jedzonka kupić, ale celem było uspienie jej w aucie................
Cel leży koło mnie i gada do bransoletki.. tyle w temacie usypiania w aucie ;-)
Mam nietypowe pytanie, ale pewnie niejedna ma podobny problem - czym przykryć stół, żeby dziecko nie ściągało? muszę mieć przykryty bo mam salon z aneksem i drewniany stół, który bez obrusa się zniszczy a obrus chwilowo odpada w związku z małymi rączkami które namiętnie za niego ciągną.. kurcze nie znam się - ale może któraś z Was natknęła się na coś podgumowanego?  jakąś podkładkę? nie wiem nawet gdzie czegoś takiego szukać i jak (allegro
 a obrus chwilowo odpada w związku z małymi rączkami które namiętnie za niego ciągną.. kurcze nie znam się - ale może któraś z Was natknęła się na coś podgumowanego?  jakąś podkładkę? nie wiem nawet gdzie czegoś takiego szukać i jak (allegro  - ale co wpisać?
 - ale co wpisać?  )
 )

Byłam z młodą w sklepie właśnie, coś do jedzonka kupić, ale celem było uspienie jej w aucie................
Cel leży koło mnie i gada do bransoletki.. tyle w temacie usypiania w aucie ;-)
Mam nietypowe pytanie, ale pewnie niejedna ma podobny problem - czym przykryć stół, żeby dziecko nie ściągało? muszę mieć przykryty bo mam salon z aneksem i drewniany stół, który bez obrusa się zniszczy

Mi nawet do głowy nie przyszło, żeby coś mu wigilijnego dawać. Chociaż jak znam życie, zaliczy po trochu wszystkiego.
 Mi nawet do głowy nie przyszło, żeby coś mu wigilijnego dawać. Chociaż jak znam życie, zaliczy po trochu wszystkiego.